BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door hendrikus

  1. H

    Wokbrander voor naast BBQ

    Ik wil binnenkort ook een wokbrander aanschaffen en zit ook aan het fokertje te denken. Werk je nog steeds met een druk van 50mbar? Ik wil er echt mee wokken en wil graag zeker zijn dat dat ding genoeg ballen heeft...
  2. H

    Low&slow,geen picanha maar entrecote ;)

    Ziet er lekker uit hoor. Toevallig heb ik dit weekend ook een groot stuk entrecote op de kamado gegooid. Heb je het vlees nog moeten 'schoon' maken? Ik had een hele dikke fatcap waaronder slechts een klein beetje vlees zat en daaronder zat een groot stuk silver skin. Heb jij dat laten zitten...
  3. H

    Happy birthday Pulled Pork

    Gefeliciteerd. Lekker hoor!
  4. H

    1e keer pulled pork, met oosters tintje

    Thanks voor het knorretje, daar doen we het voor :p Ik zal er aan denken!
  5. H

    Van Gasfles naar Shoarma Grill

    Wat een top project, erg kanp gedaan!
  6. H

    1e keer pulled pork, met oosters tintje

    's Ochtends rond 8 uur kon de procureur de BBQ op. Ondertussen had ik ruim ded tijd om een curry in elkaar te knutselen. Het grootste deel van de rode pepers heb ik vervangen door zoete punt paprika's, je moet nou eenmaal ook aan je publiek denken :rolleyes:. Voor de eerste keer een bbq...
  7. H

    1e keer pulled pork, met oosters tintje

    Voor kerst wil ik een pp maken icm gegrilde paprika en courgette en daarnaast rijst met een Thaise rode curry. Thaise rode curry heb ik ondertussen wel onder de knie, maar de combinatie met pulled pork ben ik erg benieuwd naar. Vandaar dat ik morgen eerst maar eens een generale repetitie hou...
  8. H

    Even voorstellen

    Hoi allemaal, Ik ben hendrikus, ik kom uit het oosten van het land en ik lees al een tijdje mee op dit forum. Sinds afgelopen zaterdag ben ik de trotse eigenaar van een Kamado Joe Classic II stand-alone, waarvoor ik nog een mooi meubel moet gaan maken. Daar heb ik hier al de nodige ideeen voor...
Terug
Bovenaan Onderaan