BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Hans

  1. H

    Kan je roken met Rozemarijn hout

    Weten dan ook weer, dankje Frits.
  2. H

    Kan je roken met Rozemarijn hout

    Het ging nu even over Cederhout voor Rozemarijn geld het verhaal over vruchtdragende bomen.
  3. H

    Kan je roken met Rozemarijn hout

    Nog een kleine aanvulling op m'n vorige tekst wij gebruiken ook graag Cederhout om te roken (plankjes voor vis e.d.) en die vruchten zijn zeer onaangenaam van smaak dus ik weet niet of het verhaal van die eetbare vruchten wel klopt wellicht heeft iemand daar nog een mening over.
  4. H

    Kan je roken met Rozemarijn hout

    Men zegt " alle hout van bomen of struiken waarvan je de vruchten kunt eten kan je goed gebruiken als rookhout'' maar ik zou zeggen probeer eens een klein stukje en ondanks dat het een dooie boom :D is zou ik hem toch een paar maanden goed laten drogen i.v.m. mogelijk nog aanwezige sappen die...
  5. H

    I risked it, my first Brisket! (heul flauw, de "grap" dan he ;-). )

    Ziet er heel smakelijk uit heerlijk met asperges en mooie foto's ook we kijken al uit naar je Whole packer. ;)
  6. H

    D.O. Laagjesvlees (schichfleish)

    Ziet er erg smakelijk uit gaan we zeker eens proberen op deze manier, dank voor het idee. ;)
  7. H

    Pulled Pork met Cointreau

    Helemaal gelijk voor je er erg in hebt is je vlees koud, maar dan heb je wel een leuke foto. šŸ¤£ šŸ¤£
  8. H

    met hoisinsaus geglaceerde tonijn met groene asperges en noedels

    Gezonde hap hoor, heerlijk. (y) Jammer van de tonijn:cry:
  9. H

    Pulled Pork met Cointreau

    Ziet er heerlijk uit Een heel mooi broodje P.P. geworden, gefeliciteerd met je knor!
  10. H

    Eerste keer spareribs, 3-2-1, in de regen...

    Als je je minion aan een kant aansteekt en de temperatuur dan op Ā± 120 gr.C probeert te houden dan branden niet alle briketten tegelijk dan bijft ie ook vaak wat constanter en wat Rick zegt het deksel zo kort mogelijk open .
  11. H

    Eerste keer spareribs, 3-2-1, in de regen...

    Heerlijke ribben zouden we zomaar wat van mee willen snoepen. ;)
  12. H

    Iberico ribs, past net šŸ˜‹

    Wat een berg lekkers, heerlijk :D
  13. H

    Paas brisket

    Gefeliciteerd met je koei. Ik gebruik de point lang niet altijd voor Burnt ends maar gewoon als vlees bij de maaltijd da's meest een heerlijk sappig stuk vlees.;)
  14. H

    Paas brisket

    Ziet er goed uit, niet veel vet weggesneden ? Ik laat graag een randje zitten i.v.m. uitdrogen.
  15. H

    Even voorstellen:

    Om z,n B B Q aan te steken wellicht???
Bovenaan Onderaan