Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Heerlijk, zal gesmaakt hebben!
Memphis Dust van Meathead is bij mij al jaren de favoriet, geef de rub de laatste tijd wat meer pit dan is die voor mij helemaal top!
Ik denk dat het probleem idd de "droogte" van de kip na de brine is, zoals Ghost ook al aangeeft. Hoe droger het product hoe beter de rook pakt. Vocht wat aan de oppervlakte zit houdt de rook tegen en moet eerst verdampen voordat het product de rook op kan nemen.
heerlijk om te zien, koud gerookte zalm blijft mijn favoriet!
En wat betreft het niet "mogen/moeten" eten van de zalm direct na het roken, ik regel al jaren op het werk koud gerookte zalm voor bij de kerstborrel en dat gaat de zalm zo vanuit de rookoven op de snijplank en binnen een uur is 5 kg...
Ziet er lekker uit, ik hou daarvan!
Als ik dit maak dan is mijn plank aan de onderkant zwart verkoold en dat geeft juist die heerlijke smaak van het cederhout mee aan de zalm wat ik kenmerkend vindt voor deze methode, die van jou zijn nog bijna nieuw?
Ik heb inmiddels de ONE al 2 weken in gebruik (gekocht na het zien van de review van Dennis), het is echt een rappe jongen...... weet niet of de reactietijd een seconde is maar het komt heel dicht in de buurt.
Ik zeg het aanschaffen waard!
Heel handig als je handige handen hebt Niels!
Ik zie bij jou iets staan waar ik mee aan het puzzelen ben.... de kachel die jij daar hebt staan, is dat een houtkachel? Heb je er genoeg warmte van zo in de "open lucht"?
Ik zit zelf te denken om iets dergelijks te maken maar dan met een...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.