Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik zou het eerder zoeken in het vetgehalte van je vlees dan in je bereiding. Ik maak mijn burgers altijd van riblap. Dat is een lekker doorregen stuk rundvlees. Ook gebruik ik afsnijsels die ik in de vriezer bewaar.
Verstuurd vanaf mijn SM-S906B met Tapatalk
Op 110 graden verbruikt je kamado bijna niets. Na een pp sessie van 10 uur, heb ik iig nog een halve mand over
Verstuurd vanaf mijn SM-S906B met Tapatalk
@Frits +1
Als het echt rechthoekig moet zijn. ik ben meer dan tevreden met mijn WGA en die hoef je achteraf ook niet weg te doen (is bijvoorbeeld mijn standaard saté bbq)
Ik heb zelf een medium gehad toen ik nog in dezelfde situatie zat als jij (2 volwassenen en 2 hele jonge kinderen) en ik merkte dat ik vaak ruimte tekort had en dan vooral met indirect (spareribs zijn nu eenmaal lang). Ik heb hem inmiddels ingeruild voor een large en heb er nooit spijt van gehad...
@jokop Hij vraagt naar meningen en ik geef de mijne. Ik zie niet in hoe het extra geld voor de bgg mij meer plezier gaat geven en ben zeer gelukkig met mijn bastard. Maar ik zou ook eerder voor een flink uitgeruste Volkswagen dan voor een kale Audi gaan. Smaken verschillen en inderdaad, volg je...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.