Beef en Steak

Recente inhoud door Ewald

  1. Ewald

    Even voorstellen

    Hoi Dennis, welkom bij het Genootschap
  2. Ewald

    Even voorstellen

    Hoi Martijn, welkom bij het Genootschap
  3. Ewald

    Italiaanse bbq gerechten

    Zeker Melanzane! Dat is een absolute killer! https://www.bbqgenootschap.nl/threads/groente-melanzane-alla-parmigiana.6411/post-119940
  4. Ewald

    Voorstellen

    Hoi Ronald, welkom bij het Genootschap
  5. Ewald

    Budget overkapping

    Netjes hoor, meer heb je niet nodig, prima overkapping(y)
  6. Ewald

    Dak-kkochi saté, Bulgogi en coleslaw

    ingredienten verschillen niet zoveel van elkaar zie ik alleen gember is verschillend en inderdaad de droge sherry. de sherry is een Europees ding, tante gebruikt vaak sake en als ze geen sake gebruikt gebruikt ze Mirin, maar met Mirin laat ze de suiker achterwege, Mirin is namelijk mierzoet. Wij...
  7. Ewald

    Dak-kkochi saté, Bulgogi en coleslaw

    Ziet er heel smakelijk uit Timmeeh, Hier op het forum staat een recept voor Koreaanse kipsate. Dat recept is van mijn Koreaanse tante, authentieker kan het bijna niet. Ben dus benieuwd naar jouw marinade. Koreaanse kipsate van tante Miho
  8. Ewald

    Alluiminum folie geeft af?!

    Hier hetzelfde alu reageert op zuur en zout. Niks vreemds
  9. Ewald

    Low&Slow en High&Fast...

    Ziet er allemaal heerlijk uit. En een prachtige cuisson van de Bavette.
  10. Ewald

    Hallo allemaal!

    Hoi Willow, welkom bij het Genootschap. Ik denk dat je hier wel aan het goede adres bent. ;)
  11. Ewald

    Inbranden bbq en roosters

    Klopt, maar persoonlijk zou ik ze de 1e keer wel seasonen en daarna gewoon vet houden
  12. Ewald

    Ajam Opor, Nasi Goreng, Steak, etc etc. (druk-druk-druk)

    Jummie ziet er weer heerlijk uit Peter. Maar krijgt jouw zoon 2x 600 gr ribeye achter zijn kiezen?:oops:
  13. Ewald

    Galbi / Kalbi Korean style

    Als je van een Koreaans pitje houdt, ken je misschien ook wel Ssamjang, dit wordt op basis van Gochujang gemaakt met wat andere smaakmakers, persoonlijk vind ik dit lekkerder dan alleen gochujang. Hier gaan mijn smaakklieren van trekken, zooo lekker.
  14. Ewald

    Galbi / Kalbi Korean style

    Normaliter wordt de lenteui volledig gebruikt waarbij wit het belangrijkste deel is en wit en/of groen voor de topping.
  15. Ewald

    Galbi / Kalbi Korean style

    Bedankt voor het delen, mooi recept en mooie bereiding
Terug
Bovenaan Onderaan