Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
ingredienten verschillen niet zoveel van elkaar zie ik alleen gember is verschillend en inderdaad de droge sherry.
de sherry is een Europees ding, tante gebruikt vaak sake en als ze geen sake gebruikt gebruikt ze Mirin, maar met Mirin laat ze de suiker achterwege, Mirin is namelijk mierzoet. Wij...
Ziet er heel smakelijk uit Timmeeh,
Hier op het forum staat een recept voor Koreaanse kipsate.
Dat recept is van mijn Koreaanse tante, authentieker kan het bijna niet. Ben dus benieuwd naar jouw marinade.
Koreaanse kipsate van tante Miho
Als je van een Koreaans pitje houdt, ken je misschien ook wel Ssamjang, dit wordt op basis van Gochujang gemaakt met wat andere smaakmakers, persoonlijk vind ik dit lekkerder dan alleen gochujang. Hier gaan mijn smaakklieren van trekken, zooo lekker.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.