Beef en Steak

Recente inhoud door Ewald

  1. Ewald

    Even voorstellen

    Welkom bij het Genootschap , Krany
  2. Ewald

    Toch een kamado

    Hoi Hakron, Welkom bij het Genootschap
  3. Ewald

    Kimchi Smashburgers

    Less is more, mooie burgers
  4. Ewald

    Eerste keer zalm koud roken paar vragen

    Wat @Sander72 zegt. Je moet zorgen dat er geen vocht op je CSG valt dat kan op verschillende manieren, deflector plate is daar 1 van. Als je een hele brede BBQ hebt zoals een weber 57 of in mijn geval een ovale Primo dan kun je de zalm meestal ver genoeg van de CSG vandaan leggen. De rest staat...
  5. Ewald

    Hallo allemaal

    Welkom bij het Genootschap
  6. Ewald

    Eerste keer zalm koud roken paar vragen

    Volgens mijn tweeling neefjes (13) de allerlekkerste gerookte zalm:) De Kruiden kun ja altijd wat aanpassen aan eigen smaak, zo ook de rum. Zout en suiker en de bereiding zou ik niet veranderen. sowieso maak ik een recept voor de eerste keer altijd precies na, tweaken kan de volgende keer wel...
  7. Ewald

    Knakworst

    Hele mooie Wogs!
  8. Ewald

    Even voorstellen

    Hoi Braaier, welkom bij het Genootschap
  9. Ewald

    Eerste keer pastrami

    Dit, dus. Roy +1 Het komt vaak voor hier op het Genootschap dat mensen alle hoeken van het grote web afzoeken terwijl veel van de beste recepten gewoon hier in het receptendeel te vinden zijn. Je kunt ook altijd bij twijfel of niet kunnen vinden een vraag stellen bij recept gevraagd.
  10. Ewald

    Even voorstellen.

    Hoi Rudy, welkom bij het Genootschap
  11. Ewald

    Lieuwke stelt zich voor.

    Hoi Martin, welkom bij het Genootschap
  12. Ewald

    Waarmaken van mijn AOW plekje

    Hoi Ron, welkom bij het Genootschap
  13. Ewald

    De directie is overstag..hello kamado!

    Hoi Ozzy, welkom op het Genootschap. Je nickname een ode aan de Legende?
  14. Ewald

    Vietnamees Buikspek op zijn best!

    Hiervoor maak ik een hele diepe buiging. Dat heb je heel mooi gemaakt Roy van scrap alles zelf gemaakt, TOP. Ziet er ook weer waanzinnig lekker uit. Banh Mi blijft hier ook een terugkerende topper met verschillende soorten vlees. Al blijft de basis natuurlijk altijd authentiek. Stokbrood...
  15. Ewald

    Baconweekend 2025 - de resultaten.

    Bacon and Eggs with Cheese cupcakes/muffins. Mijn bijdrage aan Bacon Weekend. Eenvoudig maar erg lekker, Boter Bacon, Kaas en Eieren wat wil een mens nog meer?
Terug
Bovenaan Onderaan