Beef en Steak

Recente inhoud door Ewald

  1. Ewald

    Saus: Pindasaus, de lekkerste

    Die ga ik de volgende keer ook proberen van calvé dan, die heeft ook een 100% pinda
  2. Ewald

    Saus: Pindasaus, de lekkerste

    Respect dat je het commentaar zo fanatiek opvat en meteen een nieuwe versie maakt. Van je fouten leer je dat doen we allemaal. Deze trassiepoeder die je hebt gekocht is het beste alternatief voor de blokjes, het is gewoon de blokjes maar dan in poedervorm. thai shrimp paste (thaise...
  3. Ewald

    Saus: Pindasaus, de lekkerste

    gember voor de pit en de siroop voor het zoetje dit komt uit het originele recept van schoonvader en heb ik zo gelaten. over de ketjap, nu gaan we mierenneuken hahaha er zijn 2 kampen kamp 1: ABC en kamp 2: Bango De 2 grootste van Indonesie. Kentel lijkt heel veel op Bango Medja bijvoorbeeld...
  4. Ewald

    Saus: Pindasaus, de lekkerste

    Flower brand is doorgaans een heel goede en veilige keuze komt bij de importeur Vanka Kawat in de Haag vandaan. Ketjap manis altijd ABC. Maar er zijn ook andere goede merken. Zie link. Onderwerp 'Ketjap manis, maar welke moet je kiezen?'...
  5. Ewald

    Saus: Pindasaus, de lekkerste

    Kijk dit bedoel ik, zo jammer, je hebt dus niet dit recept gemaakt maar een eigen probeersel. Trassie trafasi van faja lobi is geen echte trassie Heb ik al uitgelegd. Maar ja zodoende leert men hopelijk. Bbq-en en Koken doe je met passie en liefde voor de ingredienten en smaken. Oude Ketjap...
  6. Ewald

    BBQ verlichting.

    Mooi gemaakt. Al is het draaiwiel bij de originele Petromax, als hij op hoge druk olie brandt niet om te dimmen! Die lampen kun je niet dimmen de knop heeft een andere functie, om inschakelen van de hoge druk olienevel (na het voorgloeien/branden) naar lamp functie en om de naald te reinigen, en...
  7. Ewald

    Spareribs eindelijk succes

    Mooie ribbels. De 2e fase in alu folie is de gaar fase de eerste meer om rook op te nemen en kleur te krijgen. Hoe langer in alu folie hoe meer je stooft/suddert. Van daar dat de Easterwood methode, niet inpakken, stevigere ribs oplevert.
  8. Ewald

    Thai Beef Satay

    Zeker de moeite waard om te delen. Ziet er erg lekker uit.
  9. Ewald

    Sara.

    Ziet er weer geweldig uit Frits.
  10. Ewald

    Poging 2 Brisket regio rund.

    Heel mooi! Dat de ene kant minder mals was dan de ander is heel logisch, een point die zo wordt gesneden heeft ook nog een deel van de flat. Wil je allleen het vette deel zonder het flat gedeelte dan spreken we over de brisket ear, dan snijd je de point en de ear los van elkaar op het...
  11. Ewald

    Latin Fiësta!: Pollo Pibil Recado Rojo

    Neem mijn sombrero met een zwier af en maak een diepe buiging. Het uitgebreide verslag is een feestje, de uitvoering is een feestje, het zeer kleurrijke eindresultaat maakt het feestje helemaal compleet. Dit is Latin Fiësta ten voeten uit. Geweldig!
  12. Ewald

    Even opnieuw voorstellen

    D'n Lange, welkom terug, van nooit weggeweest, bij het Genootschap
  13. Ewald

    THE KAMADOWAGON: Special Edition

    Kunstenaar!
  14. Ewald

    even voorstellen

    Hoi Jan, welkom bij het Genootschap
  15. Ewald

    Bouwjaar Weber houtskool/briketten BBQ's

    2014, ik heb de begintekst aangevuld
Terug
Bovenaan Onderaan