Beef en Steak

Recente inhoud door Ewald

  1. Ewald

    Korte voorstelronde ;-)

    Hoi Sam, welkom bij het Genootschap, vragen kun je elders bij oa materiaal op het forum kwijt
  2. Ewald

    Nieuweling met bastard VX en eerste keer spareribs

    Hoi Pieter, welkom bij het Genootschap
  3. Ewald

    Voorstellen

    Hoi Frank, welkom bij het Genootschap
  4. Ewald

    Nieuwe BBQer

    Hoi Maurits, welkom bij het Genootschap
  5. Ewald

    NL BBW

    Hoi Hans, welkom bij het Genootschap
  6. Ewald

    bbq-er in spanje

    Hoi Angelique, welkom bij het Genootschap. Ik geloof nooit dat er in Spanje minder aan vlees vis en groente te verkrijgen is dan in NL. Spanje heeft een eetcultuur die hebben wij in NL echt niet zo. Bofkont.:)
  7. Ewald

    Nieuw hier

    Hoi Merijn, welkom bij het Genootschap
  8. Ewald

    Even voorstellen

    Hoi Roy, Welkom bij het Genootschap. Wij hebben hier ook een vrij uitgebreid receptendeel tot ieders beschikking;)
  9. Ewald

    Smoked Korean pork balls

    Wauw, jummie!! Mooie plaatjes, very nice balls.
  10. Ewald

    Ribeye reverse sear

    Als je van well done houdt...well done. Voor mij veel te ver. Zo'n dunne lap zou ik ook alleen direct grillen tot 50-52 graden.
  11. Ewald

    Kreeftenstaart

    Als je grote garnalen (Black Tiger enzo) lekker vindt dan lust je vast en zeker Kreeft, wij vinden Kreeft nog wat subtieler van smaak
  12. Ewald

    Kreeftenstaart

    Kreeft is zo ontiegelijk lekker afgelopen kerst de rauwe/verse staarten van de Appie waren ook super en ook met citroenboter, goddelijk water loopt me weer in de mond. Zien er erg goed uit Erik. Wel hip zo die moderne presentatie met het open ruggetje. Ik doe ze nog gewoon op de klassieke manier...
  13. Ewald

    Melanzane alla Parmigiana (vrij naar het recept van Jet)

    Ziet er fantastisch uit 🍒🪵, Dit blijft ook hier een absolute topper.
  14. Ewald

    Goedkope kippenkruiden of duur zout?

    Voor normaal gebruik kruid ik mijn vlees altijd op ongeveer 1% tot max 1,2% zout, worst etc. Iets meer tot max. 1,3% -1,4%, hamburgers zelfs iets minder 0,7% ivm redelijk wat vochtverlies tijdens het grillen. Dus ik reken meestal uit hoeveel zout er in de kruidenmix zit en hoeveel ik dan voor...
  15. Ewald

    NewbeeForumlid en al meteen een vraag ...

    Hoi jefjumenas, welkom bij het Genootschap
Terug
Bovenaan Onderaan