Beef en Steak

Recente inhoud door Ewald

  1. Ewald

    Grillvriend voorgesteld

    Hoi Dick, leuke intro! Welkom bij het Genootschap
  2. Ewald

    Introduction message

    Howdy Neighbour, Welkom bij die Genootschap van braaiers.
  3. Ewald

    Kipsaté, misschien wel mijn favoriete High and Fast gerecht

    Ziet er geweldig uit. Mooie grill foto. Had wel wat meer foto's willen zien.. De ingredienten neigen wel naar mierzoet Al heeft medja wel wat zout
  4. Ewald

    BBQ fan hier

    Hoi Michiel, Welkom bij het Genootschap
  5. Ewald

    de hobbyist

    Hou Tom, Uitgebreide intro, welkom bij het Genootschap
  6. Ewald

    Goedenavond

    Hoi Roland, Welkom bij het Genootschap
  7. Ewald

    Even voorstellen

    Hoi Jeroen, Welkom bij het Genootschap
  8. Ewald

    Brisket op de kamado

    Dit draadje gaat naar de Rookkamer. Het vervolg met foto's van de Brisket op de BBQ Mogen in een nieuw draadje in Low&Slow.
  9. Ewald

    Vrijdagavond, het perfecte moment om de week af te sluiten met een feestje op je bord: satétjes!

    Wauwie, dat ziet er heeeel goed uit. Mooie foto's. Het water loopt me in de mond. Superprestatie weer Chef Royke
  10. Ewald

    Voorstellen

    Hoi Mannus, welkom bij het genootschap
  11. Ewald

    Voorstellen en gelijk wat vragen!

    Hoi Zyzzalive, welkom bij het Genootschap
  12. Ewald

    Flat ribs nog op eten na THT datum

    Wat Sander 72 zegt +1, kan het niet beter omschrijven.
  13. Ewald

    Bij deze!

    Hoi Razzz, welkom bij het genootschap
  14. Ewald

    Even Voorstellen

    Hoi Hans, welkom bij het Genootschap
  15. Ewald

    Knives out!

    Vandaar de classic ikon en niet de classic Messen waar de krop (bolster)doorloopt naar de hiel vind ik niet fijn, en lastig zelf te slijpen. Er zijn koks die bij de Wusthof classic een klein deel van de krop laten wegslijpen van de hiel.
Terug
Bovenaan Onderaan