Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Wat @Sander72 zegt.
Je moet zorgen dat er geen vocht op je CSG valt dat kan op verschillende manieren, deflector plate is daar 1 van. Als je een hele brede BBQ hebt zoals een weber 57 of in mijn geval een ovale Primo dan kun je de zalm meestal ver genoeg van de CSG vandaan leggen.
De rest staat...
Volgens mijn tweeling neefjes (13) de allerlekkerste gerookte zalm:)
De Kruiden kun ja altijd wat aanpassen aan eigen smaak, zo ook de rum.
Zout en suiker en de bereiding zou ik niet veranderen.
sowieso maak ik een recept voor de eerste keer altijd precies na, tweaken kan de volgende keer wel...
Dit, dus. Roy +1
Het komt vaak voor hier op het Genootschap dat mensen alle hoeken van het grote web afzoeken terwijl veel van de beste recepten gewoon hier in het receptendeel te vinden zijn. Je kunt ook altijd bij twijfel of niet kunnen vinden een vraag stellen bij recept gevraagd.
Hiervoor maak ik een hele diepe buiging.
Dat heb je heel mooi gemaakt Roy van scrap alles zelf gemaakt, TOP.
Ziet er ook weer waanzinnig lekker uit.
Banh Mi blijft hier ook een terugkerende topper met verschillende soorten vlees. Al blijft de basis natuurlijk altijd authentiek. Stokbrood...
Bacon and Eggs with Cheese cupcakes/muffins.
Mijn bijdrage aan Bacon Weekend.
Eenvoudig maar erg lekker, Boter Bacon, Kaas en Eieren wat wil een mens nog meer?
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.