BasBQ
Beef en Steak

Ewald's Laatste bijdragen

  • Ewald
    Ik wil niet te ver ingaan op het Fe-C diagram. Plaatstaal = net als gietijzer een koolstofstaal. Heeft alleen een ander...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    2 voorsteldraadjes samengevoegd, 1x voorstellen is voldoende;) Welkom bij het BBQ Genootschap
  • Ewald
    Ewald waardeerde Peter64's bericht in het onderwerp Dome - vs roostertemperatuur met Leuk Leuk.
    Dit is goede vraag. Heb je die W57 met scharnier of los deksel? De temp op de dome thermometer is sterk afhankelijk van de afstand tot...
  • Ewald
    Dat kan, 7 gram per kilo doe ik ook bij Hamburgers maar daar verlies je nog wel redelijk wat vet en vocht waardoor het zoutgehalte weer...
  • Ewald
    Waarom niet? gewoon doen, ik zou wel het zoutgehalte en suikergehalte naar beneden brengen. verhouding zout : suiker is 2:1.
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Visexperimenten.
    Wauw, ziet er heerlijk uit Peter. Vroegâh was vis voor de armen...Tegenwoordig zouden die armen steenrijk zijn.;)
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Rubshaker wagon.
    1 woord: Vakman
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Kalkoengebraad zouten en roken.
    Ik zou als basis de gerookte kipfilet recept aanhouden, zeker weten dat je beter resultaat zult hebben, vanaf daar kun je eventueel gaan...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Kalkoengebraad zouten en roken.
    Ik verplaats deze naar het juiste forumonderdeel, het voorstellen onderdeel is bedoeld om jezelf voor te stellen.;)
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Verjaardags pulled pork.
    Mooie PP, Gefeliciteerd met de verjaardag van je zoon/dochter en gefeliciteerd met je Knor.
  • Ewald
    Helaas, madeira is in deze een zeer belangrijk ingredient. Je kunt hem zonder maken maar dan mis je een zeer belangrijke smaakmaker. En...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Houdbaarheid rundvlees.
    Wat ik alleen vreemd vind is de datum van slacht en productie(uitbenen) daar zit slechts 2 dagen tussen. Volgens Gertjan Kiers (auteur...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Houdbaarheid rundvlees.
    Niks mis mee als de verpakking dat aangeeft dan klopt dat ook, Ook import vlees heeft zich aan de voedsel en warenwet te houden. Mits...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Koud gerookte zalm.
    Piment (all spice) is gemalen en ongemalen gewoon te koop bij appie of andere super, potjes van verstegen. Appie heeft het momenteel...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Voor de knor!.
    Mooie PP, ziet er smakelijk uit. Gefeliciteerd met je knor.
Terug
Bovenaan Onderaan