Beef en Steak

Ewald's Laatste bijdragen

  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Introductie Bamischijf .
    Hoi Bamischijf, Welkom bij het Genootschap. Wel een vreemde naam om te gebruiken op een BBQ forum. ;) :)
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp spare ribs (Midden Oosten).
    Ik kan je wel een voorbeeldje geven uit de oude doos. Let wel dat de ingrediënten 1 ding zijn die moeten van goede kwaliteit zijn, de...
  • Ewald
    Om veilig te pekelen voor langere tijd, en buiten Colostrium Botulinum, andere bacteriën te weren wordt geadviseerd om minimaal 2%-3%...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Ossobuco, Kalfsschenkels in Tomatensaus.
    4 tot 5 personen, als je ieder 1 schenkel wilt geven 4 personen, wij halen het vlees van het bot inclusief merg en doen dat door de...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Remon, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald waardeerde tensefountain1's bericht in het onderwerp Pastrami met Leuk Leuk.
    @Sticky Fingers Wat is de reden dat je hem alleen nog van de point maakt? Voor deze relatief lange bereiding maak je toch het liefst...
  • Ewald
    Het pekelen met Colorozo, ja, nat of droog die termen worden ook overal gebruikt in NL. Ik heb vernomen van een Belg dat in België...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Daging smoor.
    Ziet er zeer smakelijk uit @baconstrips
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Daging smoor.
    Dat klopt dus niet. Low en slow roken op 100 graden is wel degelijk roken, zolang er maar rookhout wordt gebruikt. Roken doe je met...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Nog een nieuwe.
    Wij jou ook, welkom
  • Ewald
    Ewald waardeerde prld's bericht in het onderwerp Fotowedstrij - Vet lekker - Iberico Secreto met Leuk Leuk.
    Het was wat donker buiten om goed een foto te maken: heb nog wel andere fotos maar allemaal deze hoek, de kinderen hadden te veel...
  • Ewald
    Secreto, je moet het eerst geproefd hebben eer je kunt oordelen over dit ultieme stukje hemels vlees. Ziet er erg mooi uit had wel wat...
  • Ewald
    Ewald waardeerde Frits's bericht in het onderwerp Appeltaart in skillet? met Leuk Leuk.
    ieder recept voor appeltaart in een skillet in de oven kan in een barbecue gemaakt worden. Wel of geen rookhout moet je zelf bepalen...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Appeltaart in skillet?.
    Zie link, ik gebruik gewoon een kant en klaar pak van de Jumbo (koopmans kan ook) Geen rookhout, want dat is niet lekker op gebak. ipv...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Thermometer.
    Gewoon met radiofrequentie ipv. Bluetooth. -Maverick XR50 heb ik nu alweer bijna 6 jaar, 4 probes (2 kastjes zender/ontvanger)...
Terug
Bovenaan Onderaan