Beef en Steak

Ewald's Laatste bijdragen

  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Dennis, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Martijn, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Italiaanse bbq gerechten.
    Zeker Melanzane! Dat is een absolute killer! https://www.bbqgenootschap.nl/threads/groente-melanzane-alla-parmigiana.6411/post-119940
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Voorstellen.
    Hoi Ronald, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Budget overkapping.
    Netjes hoor, meer heb je niet nodig, prima overkapping(y)
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Dak-kkochi saté, Bulgogi en coleslaw.
    ingredienten verschillen niet zoveel van elkaar zie ik alleen gember is verschillend en inderdaad de droge sherry. de sherry is een...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Dak-kkochi saté, Bulgogi en coleslaw.
    Ziet er heel smakelijk uit Timmeeh, Hier op het forum staat een recept voor Koreaanse kipsate. Dat recept is van mijn Koreaanse tante...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Alluiminum folie geeft af?!.
    Hier hetzelfde alu reageert op zuur en zout. Niks vreemds
  • Ewald
    Ewald waardeerde noskos's bericht in het onderwerp Inbranden bbq en roosters met Leuk Leuk.
    En ik zou de barbecue een keer opstoken om dingen die er niet in en op horen weg te branden. Laagjes vet, verpakkingsmateriaal etc 😁
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Low&Slow en High&Fast....
    Ziet er allemaal heerlijk uit. En een prachtige cuisson van de Bavette.
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Hallo allemaal!.
    Hoi Willow, welkom bij het Genootschap. Ik denk dat je hier wel aan het goede adres bent. ;)
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Inbranden bbq en roosters.
    Klopt, maar persoonlijk zou ik ze de 1e keer wel seasonen en daarna gewoon vet houden
  • Ewald
    Jummie ziet er weer heerlijk uit Peter. Maar krijgt jouw zoon 2x 600 gr ribeye achter zijn kiezen?:oops:
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Galbi / Kalbi Korean style.
    Als je van een Koreaans pitje houdt, ken je misschien ook wel Ssamjang, dit wordt op basis van Gochujang gemaakt met wat andere...
    • 20250329_130203.jpg
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Galbi / Kalbi Korean style.
    Normaliter wordt de lenteui volledig gebruikt waarbij wit het belangrijkste deel is en wit en/of groen voor de topping.
Terug
Bovenaan Onderaan