Beef en Steak

Ewald's Laatste bijdragen

  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Poging 2 Brisket regio rund..
    Heel mooi! Dat de ene kant minder mals was dan de ander is heel logisch, een point die zo wordt gesneden heeft ook nog een deel van de...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Latin Fiësta!: Pollo Pibil Recado Rojo.
    Neem mijn sombrero met een zwier af en maak een diepe buiging. Het uitgebreide verslag is een feestje, de uitvoering is een feestje, het...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even opnieuw voorstellen.
    D'n Lange, welkom terug, van nooit weggeweest, bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp THE KAMADOWAGON: Special Edition.
    Kunstenaar!
  • Ewald
    Ewald waardeerde Nicon's bericht in het onderwerp The Meathead Method met Leuk Leuk.
    Helemaal eens, wat er aan informatie op de website staat is geweldig! Maar wat analoog leesvoer voor op vakantie is bij deze voorzien🤩.
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp even voorstellen.
    Hoi Jan, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Bouwjaar Weber houtskool/briketten BBQ's.
    2014, ik heb de begintekst aangevuld
  • Ewald
    Hier een uitleg hoe je kunt zien uit welk bouwjaar je Weber houtskool/briketten BBQ is. Deze lijst staat ook elders hier op het...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Voorstellen.
    Hoi Jan-Willem, ondanks dat onze meningen ver uiteen liggen van harte welkom bij het Genootschap. Misschien ga je hier inzien dat...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Voorstellen.
    Hoi Frank, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Brisket herkansing.
    Dat geloof ik graag, water loopt me in de mond. 1 na laatste foto, hoe bedoel je juicy. De injectievloeistof blijft geweldig.
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Paloma met een twist.
    Als je te ver gaat gaan de suikers verbranden en wordt het bitter, dus oplettendheid blijft geboden!
  • Ewald
    Ewald waardeerde Sticky Fingers's bericht in het onderwerp Paloma met een twist met Leuk Leuk.
    extreem heet hoeft het niet te zijn. Temperatuur waarop karamellisatie begint: Suikers karamelliseren vanaf ongeveer 160°C tot 180°C...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Paloma met een twist.
    Grilled Lemon Lemonade goes Mexico, leuke variatie!
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Voorstellen.
    Hoi Marco, Welkom terug
Terug
Bovenaan Onderaan