BasBQ
Beef en Steak

Ewald's Laatste bijdragen

  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Reebout.
    Deze verplaats ik even naar het juiste onderdeel, recepten gevraagd. Het receptendeel is uitsluitend voor recepten volgens de huisregels...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Cote de boeuf.
    Ziet er goed uit Remco, en nog gefeliciteerd met je verjaardag. Ansjovis zit barstensvol Umami net als Trassie. Als ik Aziatisch kook...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Maximum temp seasonen.
    Verplaatst naar de rookkamer, is die topvent van de Bastard niet van Aluminium? Als dat zo is dan heeft seasonen weinig tot geen zin
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Lekker kippetje uit België.
    Vorige week nog een Mechelse Koekoek gegeten (spatch cock), man, man, wat is dat een lekkere kip.
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Char Siu en Yangzhou fried rice.
    Mijn Koreaanse tante Miho heeft dit expliciet tegen ons gezegd, in Nederland kun je bijna geen goede Shoaxin vinden, Sherry dus. En ja...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Char Siu en Yangzhou fried rice.
    Ligt aan de kwaliteit maar de meeste shoaxin die hier in NL verkrijgbaar is is jakkie, en kun je beter vervangen voor sherry. Gochujang...
  • Ewald
    Wijs besluit. Colorozo houd ik altijd strikt gescheiden van al het andere zout, het zit bij mij gewoon in zijn eigen emmertje.
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Buikspek; wat speklap rules!!.
    Ziet er goed uit, dat krokante kun je ook in de BBQ bereiken op het vet (zonder zwoerd).;)
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Easterwood spareribs.
    Wat Frits zegt, voor mij de fijnste methode, en ze zien er goed uit(y)
  • Ewald
    Mooi gemaakt, zal zeker gesmaakt hebben.
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Secreto Iberico.
    Het is je vergeven, nu weet je in ieder geval wat je al die tijd hebt gemist.:ROFLMAO: Ziet er heerlijk uit en ja Secreto is 1 van de...
  • Ewald
    Ziet er top uit Rescher. Hier ook nog altijd na al die jaren favoriet, en wij maken deze al vele jaren langer dan het tijdstip van het...
  • Ewald
    Ik heb het gerecht vandaag ook gemaakt. Wat een fantastisch stuk vlees heb je dan zeg, met recht 1 van de lekkerste stukken varkenshaas...
  • Ewald
    Ewald waardeerde Barbeknoei's bericht in het onderwerp Dry January: Limoncello met Haha Haha.
    Dan zal ik @Jet en haar zus maar gewoon uitnodigen. De limoncello staat klaar, komt van een goed adresje 🤫. Ps @Ewald , jij bent ook...
  • Ewald
    Ewald waardeerde SandyMan's bericht in het onderwerp Dry January: Limoncello met Leuk Leuk.
    Stijn! Gedraag je! Jij ook Rick! Hebben we weer eens kans op extra vrouwen op dit forum doen jullie weer zo 🤦‍♂️ Hehe ;)
Bovenaan Onderaan