BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Eendenreetx

  1. E

    Pulled Pork (WMT: Premium) met een dessert (eerste keer)

    Ik wil er ook mee beginnen (eerste keer ook 1kg) ziet er goed uit. Moet je de procureur niet vastbinden of kan dat ook zonder touw?
  2. E

    Enorme rookontwikkeling direct grillen

    Mijn eerste paar gerechten waren allemaal indirect. Nu heb ik van het weekend voor het eerst direct gegrilld. Tijdens het grillen van de beftiki, droop er ontzettend veel vocht uit wat zorgde voor heel veel rook. Hoe kan ik dit tegenhouden in mijn grill guru medium? Ook voor het direct grillen...
  3. E

    Gezocht Divide and Conquer 20 inch

    18 inch maat besteld en deze past mits ik de kolenmand eruit haal helaas. Echter is het grill oppervlak dan 4cm kleiner als het origineel wat wel erg veel is. Dus dit systeem gaat terug en toch wellicht kijken naar the basterd medium model met 2 halve manen
  4. E

    Eerste buitenkeuken maken

    Keramische tegel 1 cm dik, zie wel hoe lang deze het uit houdt, staat ook nog eens op een pootje. Toch besloten om de achterkant ook nog dicht te maken ivm, kruipende kinderen, iets meer veiligheid ingebouwd. Ik zit erg te twijfelen voor een hoes op maat voor deze buitenkeuken. Na veel post te...
  5. E

    Grill guru temperatuur niet hoog te krijgen

    Voor de large is wel een eigen kolenmand. Voor de medium is deze er niet. Dus het is de kolenmand verwijderen of toch proberen het voorste schuifje open te laten met gaatjes. De geperforeerde schijf weglaten is geen optie omdat de mand dan doorzakt. Zal van de week eens eea proberen.
  6. E

    Gezocht Divide and Conquer 20 inch

    Helaas niet meer voorradig! Ben ook op zoek voor mijn gg medium. Hoe kan bij jou de 20inch wel passen en bij de ander niet?
  7. E

    Grill guru temperatuur niet hoog te krijgen

    Nee ik heb grote brokken en wat middelmaat. Maar denk dat het wel moet goedkomen met de schuiven volledig open. Eerst woensdag wachten op de omruiling van mijn grill guru, had wat mankementen bij levering….
  8. E

    Grill guru temperatuur niet hoog te krijgen

    Zoiets heb ik ook, maar als je een kolenmand in de green egg zet, staat deze niet op de bodem en dat is bij de grill guru dus wel.
  9. E

    Grill guru temperatuur niet hoog te krijgen

    Ik maak hem elke keer helemaal schoon. Ik heb een plaat met gaatjes en daarop een kolenmand. Als ik die plaat weglaat staat de kolenmand op de bodem, is ook niet de bedoeling. Ik gebruik inderdaad houtskool. Zal de schuiven beneden en boven voortaan langer helemaal open laten, dit deed ik...
  10. E

    Grill guru temperatuur niet hoog te krijgen

    Klopt dat heb ik 20min gedaan, vandaar dat ik zeg hij is heel snel 220 graden en dan schuif ik dat losse deel erop, of moet die nog langer helemaal open? Beneden heb ik ook de eerste 20min helemaal open gehad maar dacht dat dit op gegeven moment dichtdoet ivm as? Dus als ik de deksel sluit moet...
  11. E

    Grill guru temperatuur niet hoog te krijgen

    Ik heb mijn grill guru nu 3x gebruikt. Low en slow ging goed, echter als ik wil bbqen op 240 krijg ik dit niet klaar. Schuif beneden en boven vol open. Hij word snel 220 graden maar hangt hier een half uur later nog op. Kolenmand zit vol en steek hem op 2 plekken aan.
  12. E

    Ashtray grill guru medium

    Past erin maar hij is 18cm en bij mij is het gat zonder kolenplaat wel 28cm dus dan valt de helft er helaas nog naast.
  13. E

    Ashtray grill guru medium

    Kom er een hele hoop tegen maar nagenoeg allemaal vermeld voor een specieke vuurkorf… dus vandaar de vraag naar dit type
  14. E

    Ashtray grill guru medium

    Iemand die een Ashtray gevonden heeft die in de grill guru medium past?
  15. E

    Eerste buitenkeuken maken

    Bedankt voor de tip in de toekomst, ik laat het nu en dit was mijn eerste projectje. Zo leren we toch weer iets bij!
Terug
Bovenaan Onderaan