Beef en Steak

Recente inhoud door dennis

  1. D

    Brisket opdelen bij minder personen?

    Top, dat ga ik ook eens proberen!
  2. D

    Brisket opdelen bij minder personen?

    Vries je het dan "droog" in, of zou het resultaat beter zijn als je het invriest in de jus?
  3. D

    Help, dochter houdt niet van bbq

    Een door meerdere gedragen mening maakt iets geen feit. Daarbij zeg ik niet dat het onzin is, dat is weer wat anders. Ik snap zelf alleen nog niet waarom je, als je zo veel mogelijk neutraal wilt zijn, je met houtskool zou willen werken en niet bijvoorbeeld met gas.
  4. D

    Primo vs BGE

    Als ik moet kiezen tussen Mexicaans of Japans ge-engineered / gebouwd zou ik voor Japans gaan :) Ik ben overigens sinds 2017 tevreden Primo gebruiker. Heel vaak heb ik het vuur aan 1 zijde, om twee zones te hebben, dat vind ik heel fijn. Volgens mij hebben ze een jaar of twee (of zo)...
  5. D

    Help, dochter houdt niet van bbq

    Ik vind dat niet veel meer dan een mening / benadering. Zelf vind ik het juist leuk dat je daarmee kunt spelen. Als je super neutraal wilt is gas misschien de betere keuze? Verder ontopic: mijn kinderen willen eigenlijk helemaal niks van de bbq. Ik heb me er maar bij neergelegd.
  6. D

    Wga hitteschild vraagje

    Yep, al jaren!
  7. D

    CSG warmte

    Helpt ook enorm goed tegen muggen en zo! :D
  8. D

    Flamy vs Tom Cococha Kokos briketten

    Ik zag het ook inderdaad! Ben ik nét op tijd geweest een paar weken geleden!
  9. D

    Flamy vs Tom Cococha Kokos briketten

    Ik dacht direct "en ecobrasa dan", maar sie is ook op veel plekken niet meer te krijgen blijkbaar. Flink duur geworden ook.
  10. D

    Beste bang for buck qua kamado's (BGE/PR/KJ/BB)

    Ik vind de primo ook heerlijk werken. Of ie er nog een keer zou komen als deze uit elkaar zou vallen weet ik niet, ik zou dan touch weer even een rondje langs de concurrentie doen denk ik. Wel aan het kijken geweest om het scharnier te upgraden, maar €250,- voor een kilo staal, een torsieveer...
  11. D

    Temperatuur probe schiet omhoog na inpakken in folie

    In mijn beleving stijgt de temperatuur wel als je je vlees eraf haalt. Als ik mijn primo lekker vol heb met ribs, en ik haal ze er af om in te gaan pakken (zodat het deksel in de tussentijd weer dicht kan zijn), dan is de temperatuur merkbaar hoger.
  12. D

    Nieuw Europees Productie-, Distributiecentrum Weber

    €0,31 lijkt me veel, maar de eerder genoemde €0,04 lijkt mij het leveringstarief ex energiebelasting ex btw of zo.
  13. D

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Ja, dat werkt helemaal prima inderdaad. Geef wel meer / grotere kans op krassen met dat zware toch ietwat ruwe spul, in mijn beleving.
  14. D

    Iberico Secreto new style & rucola aardappeltjes

    Dat klopt, schoudergebied, aan de buitenkant. Het is eigenlijk een dun lapje vlees dat verborgen zit in de vetlaag (vandaar de naam). Je moet dus de vetlaag trimmen tot je dat lapje hebt, en dan kun je 'm eruit snijden. Dat lapje loopt eigenlijk deels over de kinnenbak en deels over de...
  15. D

    Iberico Secreto new style & rucola aardappeltjes

    Echt een heerlijk stukje vlees, secreto! Overigens, dit wordt niet per se alleen uit iberico varkens gesneden.
Terug
Bovenaan Onderaan