Beef en Steak

Recente inhoud door Dagobert

  1. D

    Rookhout zagen

    Dat is fijn om te weten😁
  2. D

    Rookhout zagen

    Het smeren van de ketting gebeurd eigenlijk handmatig. Dus de ketting zelf alleen. Nu heb ik alleen omgezaagd met de kettingzaag en de rest op de zaagtafel. Was geen enorme eik hehe. Alleen die behoorlijke delen kersen zijn de uitdaging😅
  3. D

    Rookhout zagen

    Dat is een goeie tip! Nu heb ik alleen een oud klein op de grond zaag tafeltje. Maar een afkortzaag staat wel op de tools verlanglijst. Dus voor in de toekomst gaat ik dat zeker onthouden.
  4. D

    Rookhout zagen

    Bedankt voor alle reacties! Denk dat ik even dan naar mijn zaagblad op de tafel moet gaan kijken. Aangezien die amper door het hout heen komt 😅 Denk dat het dan tijd is voor een nieuw blad. Plus het bijltje ken ook wel wat slijp werk gebruiken 😁
  5. D

    Rookhout zagen

    Het lag in ieder geval niet aan mij dat die niet heel duidelijk was maar ik denk dat ik hem ontcijferd heb😁 Met een zaag op 5 cm zagen en dan kloven met een bijl en vervolgens laten drogen. Drogen is meestal een jaar genoeg zover ik weet?zeker als het al chunks zijn.
  6. D

    Rookhout zagen

    Misschien beetje aparte titel,maar ik ben benieuwd. Ik zie weleens voorbij komen en ik doe het zelf ook, je eigen rookhout voorraad. De buurman moet zijn appelboom af,je zaagt zelf je kleine eik om en heb dus potentieel rookhout! Nu heb ik zelf een kleine eik gezaagd met een accu ketting...
  7. D

    Houtskool aanbiedingen

    Dat klinkt goed! Ik ga als mijn huidige voorraad op is toch een keer proberen ☺️
  8. D

    Eerste keer pastrami

    Ahw men pastrami!😍Ziet er goed uit! Staat zeker op de to do list! Geduld is ook niet mijn schoonste zaak... Ik zag de Rubens al voorbij komen maar zelf vind ik wat pastrami op een goeie burger erg lekker! En je kan wel 100 sandwiches maken met dit goddelijke beleg.
  9. D

    Houtskool aanbiedingen

    Heb je al ervaring opgedaan met dit type houtskool Matsu? Heb een petsplace aardig in de buurt en was zelf erg benieuwd ernaar.
  10. D

    Pulled Beef van de Chuck Roll

    Pulled beef dikke favorite hier! En bijna alles op een boa bun is lekker😎
  11. D

    PulledPorkPapaDag

    Mooie titel! Hier 1 van 6 maanden dus ken niet wachten om ook een bbq pappa dag te doen 😁
  12. D

    Werkblad/opberg ruimte

    Leuk ding! Doed mij denken aan redneck DIY ( en dat is geen belediging of iets) Kan prima een tijd mee denk ik zo. Je kan ook terpentine en gekookte lijnzaadolie mengen en gebruiken om te preserveren. Werkt zowel prima op hout als op staal.
  13. D

    Pulled it off?

    Denk dat ik er van het weekend weer eens loaded fries ga maken, of een wrap met pulled beef 😁
  14. D

    Pulled it off?

    Thnx! Dat is het zeker 😎👌
Terug
Bovenaan Onderaan