BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door DaanN

  1. DaanN

    Half moon rooster rvs Bastard

    Nice
  2. DaanN

    Asian style spareribs

    Bruine suiker, boter en agavesiroop
  3. DaanN

    Asian style spareribs

    Als je pittig bedoelt dan nee. Maar het heeft een sterke smaak die ik op spareribs minder vindt
  4. DaanN

    Asian style spareribs

    Vandaag voor het eerst asian style sticky ribs gemaakt. Niet gemarineerd. Dry rub: 5 el bastard suiker 4 el zout 3 el versgemalen zwarte peper 2 el fivespice 1 el uienpoeder 3-2-1 methode Afgelakt met zelfgemaakte teriyaki: volgende ingrediënten in een steelpannetje tot stroperig. 20ml sojasaus...
  5. DaanN

    Gietijzeren halve maan rooster the Bastard Large

    Weet niet of je er iets aan hebt, maar ik heb mn rooster in 2 gezaagd met de slijp tol. 50seconden werk. Zie: https://www.bbqgenootschap.nl/threads/half-moon-rooster-rvs-bastard.25384/#post-374543
  6. DaanN

    Pulled pork #2

    Vandaag weer eens pulled pork gemaakt. Dit keer met procureur in plaats van boston butt. Beide volgens het wedstrijdrecept van noskos. Het was heerlijk! Maar degene met bostonbutt was lekkerder.
  7. DaanN

    Bavette rollade

    Het was heer-lijk!
  8. DaanN

    Bavette rollade

    Pesto, basilicum, veldsla, pijnboompitten, chorizo, parmezaan
  9. DaanN

    Broodje pulled turkey!

    Mennnn wat ziet dit er goed uit!
  10. DaanN

    Bavette rollade

    Ondanks het weer, toch naar de Q! Lekkere bavette gegeten. Eerst aangegrild op 230gr en daarna op 180gr naar 49gr kern. Overige stukjes in dutch oven met cherry tomaten.
  11. DaanN

    Picanha steak

    Gisteren een mooie picanha in steaks gesneden en op de bbq bereid. Simpele en lekkere steaks.
  12. DaanN

    Picanha Lakenvelder

    Ziet er goed uit! Mooie kleur. Lijkt er echter wel op dat je met de draad hebt meegesneden. Hierop loop je veel malsheid mis
  13. DaanN

    Buikspek, zoete aardappel en mais

    Op deze heerlijke zonnige dag iberico buikspek bereid op de bbq volgens recept van noskos. Volgens het recept zou het 5,5 duren maar in 3u was ik klaar en was de kerntemperatuur 87graden. De Q zat continu rond de 125graden. Ik snap nog niet helemaal hoe dit zo snel kon gaan. Hoe dan ook smaakte...
  14. DaanN

    St. Louis ribs

    Vandaag voor het eerst st. Louis style ribs gemaakt. Man wat is dit een feestje. Deze dikbevleesde ribs waren zo geweldig dat ik nooit terug wil naar regular ribs. Geen woorden voor deze heerlijkheid. Geniet van de foto’s.
Terug
Bovenaan Onderaan