Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vandaag voor het eerst asian style sticky ribs gemaakt. Niet gemarineerd.
Dry rub:
5 el bastard suiker
4 el zout
3 el versgemalen zwarte peper
2 el fivespice
1 el uienpoeder
3-2-1 methode
Afgelakt met zelfgemaakte teriyaki: volgende ingrediënten in een steelpannetje tot stroperig.
20ml sojasaus...
Weet niet of je er iets aan hebt, maar ik heb mn rooster in 2 gezaagd met de slijp tol. 50seconden werk. Zie: https://www.bbqgenootschap.nl/threads/half-moon-rooster-rvs-bastard.25384/#post-374543
Vandaag weer eens pulled pork gemaakt. Dit keer met procureur in plaats van boston butt. Beide volgens het wedstrijdrecept van noskos. Het was heerlijk! Maar degene met bostonbutt was lekkerder.
Ondanks het weer, toch naar de Q! Lekkere bavette gegeten. Eerst aangegrild op 230gr en daarna op 180gr naar 49gr kern. Overige stukjes in dutch oven met cherry tomaten.
Op deze heerlijke zonnige dag iberico buikspek bereid op de bbq volgens recept van noskos. Volgens het recept zou het 5,5 duren maar in 3u was ik klaar en was de kerntemperatuur 87graden. De Q zat continu rond de 125graden. Ik snap nog niet helemaal hoe dit zo snel kon gaan.
Hoe dan ook smaakte...
Vandaag voor het eerst st. Louis style ribs gemaakt. Man wat is dit een feestje. Deze dikbevleesde ribs waren zo geweldig dat ik nooit terug wil naar regular ribs. Geen woorden voor deze heerlijkheid. Geniet van de foto’s.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.