Beef en Steak

Recente inhoud door cricque

  1. cricque

    Fotowedstrijd oktober 2025 - OH NO, MY Q

    Leuk zou zo meedoen .... maar dit krijg ik hier niet aan vrouw verkocht heb net 2 weken geleden (na veel gezaag) de tuin in herfstmodus gezet, dus deze gaan we overslaan
  2. cricque

    Sardinhas assadas

    Lekker spijtig genoeg is dit dus niks voor de vrouw hier. De kinderen die krijg ik nog wel zover om die vis te eten, maar de vrouw dus niet :(
  3. cricque

    De viral suikerbrood smashburger

    Er zijn mensen die rozijnenbrood eten met salami bijvoorbeeld. Zoet met iets anders kan dikwijls wel werken. Tevens zijn de meeste hamburgerbroodjes die je koopt flink gezoet. Dus lijkt met nog niet zo gek. Hier neem ik altijd pistolets als we hamburgers maken, die zachte broodjes zeggen me echt...
  4. cricque

    Schimmel in kamado

    Genoeg bbqen en dan heb je dat niet uiteraard. Maar zien dat er toch wat lucht aan kan en moest je er toch last van hebben gewoon eens goed warm laten worden
  5. cricque

    International Bacon weekend 2025 - 30 en 31 augustus!

    Uiteraard net dat weekend nog eens weg, ah wel, volgend jaar terug :)
  6. cricque

    Kies hier de winnaar van de fotowedstrijd - juli 2025!

    Had mij voorgenomen om heel het jaar mee te doen aan de wedstrijd, echter gaat het mij om de gerechten/creaties en niet zozeer om de foto. Bij deze heb ik dus wel gestemd, maar deze maand dus niet meegedaan
  7. cricque

    Problemen met de wielen van mijn weber summit E6?

    Spijtige zaak, maar waar heb je deze gekocht ? Hier in België is het de verkoper die het mag oplossen hoor. En hij mag zeggen ja maar dat moet je zelf met Weber regelen, zo gaat de vlieger dus niet op. Jij hebt het product gekocht bij A. A moet opdraaien voor de garantie, niet het merk. Dat ze...
  8. cricque

    Ofyr en gelijkaardig: verbruikskost?

    Ik heb er zelf geen, maar vriend van mij heeft zo een "namaak", maar was toch zeker nog bij prijs. Het is een leuk ding voor zo een keer te gebruiken. Echter met oudjaar dachten we daar dus smash burgers op te maken. Het was gewoon niet echt goed warm te krijgen. En het vergt toch best wel wat...
  9. cricque

    Gehakt wrap spies

    Dit ga ik eens proberen. Ik maak regelmatig "pizzataart" dat is dus gehakt met tomatensaus en laag kaas in een paar stapels en zo de oven in of op de bbq. Dit is een licht ander principe, maar kan niet slecht zijn :)
  10. cricque

    Sara.

    :) Maar wat een "clean/proper" rooster is me dat
  11. cricque

    Picanha

    Dit staat bij mij op de todo lijst (het spit). Maar zal zeker lekker geweest zijn
  12. cricque

    Latin Fiesta! Picanha met Arroz Carreteiro en groene asperges

    Als er ei bijzit dan kan ik de kleinsten misschien overtuigen, ziet er wel lekker uit. Over die asperges doe ik altijd wat limoen (of citroen) over, geeft wat meer smaak
  13. cricque

    Paloma met een twist

    Nog nooit fruit op het rooster gedaan, dus mij toch een beetje ingehouden ook qua temperatuur. Volgende keer gaan we "full out" en zal het zeker bij zo een 300 graden zijn (of meer) :).
  14. cricque

    Eerste keer: Smash burgers

    Het gaat om de smaak, en hier net hetzelfde ... het zijn nu altijd smash burgers, denk dat het ondertussen al 2 jaar geleden is dat we nog eens andere gemaakt hebben
  15. cricque

    Fotowedstrijd juni 2025 - Latin Fiësta!

    Paloma met een twist https://www.bbqgenootschap.nl/threads/paloma-met-een-twist.38155/#post-535899
Terug
Bovenaan Onderaan