Beef en Steak

Recente inhoud door cricque

  1. cricque

    Ofyr en gelijkaardig: verbruikskost?

    Ik heb er zelf geen, maar vriend van mij heeft zo een "namaak", maar was toch zeker nog bij prijs. Het is een leuk ding voor zo een keer te gebruiken. Echter met oudjaar dachten we daar dus smash burgers op te maken. Het was gewoon niet echt goed warm te krijgen. En het vergt toch best wel wat...
  2. cricque

    Gehakt wrap spies

    Dit ga ik eens proberen. Ik maak regelmatig "pizzataart" dat is dus gehakt met tomatensaus en laag kaas in een paar stapels en zo de oven in of op de bbq. Dit is een licht ander principe, maar kan niet slecht zijn :)
  3. cricque

    Sara.

    :) Maar wat een "clean/proper" rooster is me dat
  4. cricque

    Picanha

    Dit staat bij mij op de todo lijst (het spit). Maar zal zeker lekker geweest zijn
  5. cricque

    Latin Fiesta! Picanha met Arroz Carreteiro en groene asperges

    Als er ei bijzit dan kan ik de kleinsten misschien overtuigen, ziet er wel lekker uit. Over die asperges doe ik altijd wat limoen (of citroen) over, geeft wat meer smaak
  6. cricque

    Paloma met een twist

    Nog nooit fruit op het rooster gedaan, dus mij toch een beetje ingehouden ook qua temperatuur. Volgende keer gaan we "full out" en zal het zeker bij zo een 300 graden zijn (of meer) :).
  7. cricque

    Eerste keer: Smash burgers

    Het gaat om de smaak, en hier net hetzelfde ... het zijn nu altijd smash burgers, denk dat het ondertussen al 2 jaar geleden is dat we nog eens andere gemaakt hebben
  8. cricque

    Fotowedstrijd juni 2025 - Latin Fiësta!

    Paloma met een twist https://www.bbqgenootschap.nl/threads/paloma-met-een-twist.38155/#post-535899
  9. cricque

    Paloma met een twist

    In mexio kan je dus een Paloma cocktail drinken ... dit kan je ook gewoon anders maken (en beter dus) Een paloma is dus: - pompelmoes - limoen - tequila - soda of bruisend water - eventueel suikersiroop en/of guave Dit gaan w dus licht anders doen Voor 2 (het is een beetje afhankelijk van de...
  10. cricque

    Weber 'full-size plancha'

    Sterk bij prijs en die emaille laag + ijzer ... daar zal toch schade op komen, misschien niet bij eerste gebruik (en eerste paar keren). Ik koop geen simpelweg geen dingen meer waar je "voorzichtig" moet mee zijn. Het is oftewel rvs of tewel gietijzer of carbon staal. De rest komt er hier niet...
  11. cricque

    Metalen borstels

    Exuses zijn niet nodig hoor, kwam misschien net iets te bot over :). Kan in elk geval geen kwaad, zo heeft iedereen dit nog eens gelezen :)
  12. cricque

    Pizza oven/Smokey Mountain build

    Mooi projectje
  13. cricque

    Metalen borstels

    Dit is hier al meerdere malen aan bod gekomen. Ik gebruik het nog wel, heb ook van die ringen geprobeerd etc, maar die zijn snel stuk. Nu gebruik ik eentje van rösle met vervangbare kop. En 1x per jaar vervang ik de kop gewoon. Maar dat terzijde. Na het poetsen even met een doekje met olie...
  14. cricque

    Eerste keer smashburgers

    Er zijn veel dan die geribbelde smashers te vinden ook. Een smash burger moet eigenlijk zo dun mogelijk zijn en vanmiddag nog gemaakt hier. Echt gewoon flinterdun, dat er bijna gaten in de burger zelf zitten, zijn ook zo direct klaar. Maar ozo lekker. Vroeger maakt ik wel eens hamburgers, en...
  15. cricque

    Thermometer

    Afbakening of hekken zetten :)
Terug
Bovenaan Onderaan