Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
De pulled pork zou een week van te voren al gemaakt kunnen worden en deze dan invriezen, is het alleen nog even opwarmen :)
Spareribs de 3 en 2 alvast doen, laatste stap op de dag zelf.
Na in oktober mijn kamado gekocht te hebben was het eindelijk tijd om pulled pork te maken :)
Ik heb het Noskos recept gevolgd om de pulled pork te maken 🐷
Bij de Sligro een mooi stuk vlees gekocht:
De avond van te voren de rub er over en geïnjecteerd.
De volgende ochtend om 6u...
Uit eindelijk afgelopen oktober een Grill Guru large aangeschaft, tot nu toe erg tevreden over. De spookverhalen over de Grizzly Grills hielden mij toch tegen om dit merk aan te schaffen .
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.