BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door corny121

  1. C

    Picanha

    Vandaag gasten, dus maar iets groter stuk vlees dan er de laatste weken op gelegen heeft. Mooie picanha bij de slager om de hoek gehaald, 1,8 kg schoon aan de haak. Licht gerubt met White Rub. Daarna rustig gegaard naar een graad of 42-44. Even er af, hitte in de BBQ en nog even gecontroleerd...
  2. C

    Probe Thermoworks Smoke

    Dat is nog een goede, even proberen nog. En in elk geval dank voor de sites!
  3. C

    Probe Thermoworks Smoke

    Ik heb even een vraag. Waar bestel ik een nieuwe probe voor de Thermoworks. Ik heb een defect vleesprobe. Ik vind de site van thermoworks zelf, zijn er nog alternatieven in de buurt waar ik overheen kijk?
  4. C

    Hoi en hallo

    Zozo, te veel eer Ben.. ;-)
  5. C

    Cote de Boeuf

    Gisteren de schoon ouders op bezoek. Dus bij de plaatselijke slager een mooie cote de boeuf gehaald. Beetje Blues Hog bold & beefy rub er over. Daarna op de Grizzly. Op 120 graden richting de 41 graden kern. Ik vergeet altijd foto’s te maken van tijdens de bereiding, maar zowaar nu eens niet...
  6. C

    Country style ribs

    Geïnspireerd door @noskos vandaag maar goed voorbeeld gevolgd. Dik een kilo procureur omgezet naar country style ribs. Beetje little gem erbij. Kids, moeders en ik heerlijk gesmuld.
  7. C

    Grizzly grill elite 2021

    Qua reactietijd wat matig, maar ik had een vraag gesteld over mijn scharnier wat iets flexte (mee bewoog, moeilijk te omschrijven), geen schade verder of wat dan ook. Maar na wat heen en weer gemail willen ze schade voor zijn en wordt mijn exemplaar ook geruild in de batch van oktober. Best...
  8. C

    Picanha

    Zoals dat vaker gaat. Had alles voor de chimmichurri in huis. Maar vergeten. Qua planning liep ik vandaag zoiezo in alles achter de feiten aan. Maar ach. En ja, ook de prijs van dit mooie stukje vlees rijst de pan uit. Had van mij niet gehoeven.
  9. C

    Picanha

    Maar weer eens picanha gemaakt, ouders en schoonouders kwamen eten. En wilden dat beide graag eens eten. Nou zo gezegd, zo gedaan. Stukje van 1,7 kg voorzien van wat zout en peper.. Rustig op zo’n 110 graden naar 47 kern.. Daarna nog even direct afgrillen naar ongeveer 54-55 graden...
  10. C

    Pulled pork aanvullen vanaf de Grizzly

    Vandaag voor het eerst een echt lange sessie op de Grizzly. Even de voorraad pulled pork aanvullen. Zoals altijd te weinig foto’s. Heerlijk dat ten opzichte van de oude Weber er weinig aanpassingen nodig zijn. Lekker gegeten. Fijn vlees. .
  11. C

    Diamanthaas

    Telt zeker niet dat ie op het zijplankje ligt. [emoji6] Oepsie!
  12. C

    Diamanthaas

    Vrouwlief kwam vandaag met diamanthaas thuis. Prima! Bereidt volgens recept van Noskos. Prima stukje vlees. Op het laatst een burgertje voor zoonlief en twee worstjes voor de dochter. Wat haricots verts en twister fries! Lekker!
  13. C

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Hier een Grizzly binnen komen sluipen! Gelijk maar langzaam vies maken!
  14. C

    Pulled pork aanvullen

    Net voor hij zijn jasje in ging. Na het pullen. Lekker op een broodje! Nog een mooi voorraadje over voor later!
Terug
Bovenaan Onderaan