BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Chris van Boxel

  1. C

    Porky op de kamado..

    Dat ziet er echt heel goed uit !!! Moet ik ook eens maken Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  2. C

    Wat ga ik hier mee doen?

    Ik heb geen idee, maar ik lift even mee om ideeën op te doen Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  3. C

    de ballen van Noskos, oftewel moinkballs

    das sieht gut aus ! die ga ik ook nog proberen Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  4. C

    Gerookte kippenvleugels, sloppy Joe's en Tomahawk samen met aardappel gratin

    Klinkt als een geslaagde avond [emoji1303] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  5. C

    Eerste keer burned ends maken

    Dat is een ‘dutch oven’ small , voor burned ends had ik misschien een grotere moeten hebben haha Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  6. C

    Eerste keer burned ends maken

    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  7. C

    Eerste keer burned ends maken

    45 min op 160 graden met bbq saus, errruug lekker Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  8. C

    Eerste keer burned ends maken

    Na 4,5 uur op kern temperatuur 92 graden Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  9. C

    Eerste keer burned ends maken

    Nee inmiddels al op , was er goed gelukt. Ik post nog foto’s Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  10. C

    Eerste keer burned ends maken

    En we zijn lekker onderweg Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  11. C

    Goedenavond, ik ben ...

    Goedenavond, ik ben Chris, ik ben sinds kort de trotse eigenaar van een basterd urban L. Ik mag graag koken en deze nieuwe aanwinst zal veelvuldig gebruikt worden, aanstaande vrijdag staan de “burned ends” a ‘la noskos op het menu. en ik hoop nog veel meer lekkere gerechten 👍🏻 Groeten Chris
Terug
Bovenaan Onderaan