Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Dat ziet er heerlijk uit! Ik leerde bij mijn eerste spare ribs dat urenlang 25 graden warmer toch echt betekent dat je ze minder lang erop moet hebben. Jij had dat al meteen in de smiezen! En die Q op 110 houden gaat je vast en zeker ook lukken. Als je dit soort maatjes op tafel zet tijdens het...
Wat een machtig pareltje is dit toch!
Iberico Secreto, met wat olie, zout en peper bestrooid en daarna op de plancha gegrilld. Verrukkelijk stukje vlees, zo zacht als boter door bijna wagyu-achtige marmering. Deze keer gegeten met salade met wat gegrilde perzik en couscous.
Afgelopen Kerst mocht ik van mijn werkgever iets uitkiezen uit talloze presentjes, waaronder wat barbecue accessoires. En daar stond ie tussen! Could. Not. Resist.
Het idee? Je verhit dat ding als een malle stopt er wat vet in. Het vet smelt en brandt. Dat levert twee dingen op: spektakel in...
Waarom? Omdat het kan natuurlijk! Tot nu toe smashte ik mijn burgers met mijn kleinste skillet, maar vond dat toch niet optimaal. Geen handvat om kracht mee te zetten en meestal was ie eigenlijk al in gebruik om uitjes in te bakken.
Ik had niet echt zin om een smash burger pers te kopen van...
Je bent niet te benijden hier, lastig man! Uiteindelijk is een oplossing vinden en fijne band met de buuf het beste, maar vermoedelijk ook de moeilijkste route. Als dat lukt, kun jij je vooral bekommeren om het lekkers wat je maakt ipv of je iemand tot last bent. Blijven investeren in je band...
Nu redelijk zacht. Beetje in between eigenlijk. Ik denk dat het knapperige kan komen als je net iets heter gaat. Maar dat vond ik niet zo'n goed idee voor mijn kippetje...
Eigenlijk is dit vooral je oproep om een ribbelsnijder te kopen. Ik kwam deze ergens tegen voor minder dan een tientje en heb dat er vanavond al uit qua plezier en lekker eten.
Ik heb met die ribbelsnijder een paar winterpenen tot wortelfriet gesneden. Daarna wat kruiden tot een standaard...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.