BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Chaker

  1. C

    Tepro grenada

    Deze week ontvangen en dit weekend ineen gezet. Ziet er echt enorm goed uit. Er zaten ook volgende accesoires bij: - plate setter - pizzasteen - aspook - hoes - verhoogrooster - tang voor rooster uit de bbq te halen
  2. C

    Tepro grenada

  3. C

    1ste Pulled pork

    bedankt! En de rooksmaak viel goed mee eigenlijk. Van het hout blijft ook zeer veel over. Maar het is een stuk voordeliger om bij de boer een halve kuub hout te halen dan zakjes chunks van Weber haha
  4. C

    Kamado bij Action.

    Deze week de mijne ook gaan halen in de Action. Vandaag wat simpel op gegrild maar wat een superding. Ideeal voor 2 personen. Plate ook gehaald. Gietijzeren pannetje van 7 euro in de big bazaar (is hier reeds gepost).
  5. C

    Eerste keer ribs

    Ziet er goed uit! Zelf heb ik een inkbird bluetooth thermometer. De beste toevoeging vind ik de diy pid controller (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=17117.0) Afgelopen week ribben gemaakt. Gewoon genoeg komen, temp instellen en klaar. Echt een super ding!
  6. C

    DIY CAC PID Controller + WSM aansluiting update

    Ben deze nu zelf ook aan het bouwen. Merci voor de handleiding!
  7. C

    Keuze kamado versus Weber Slow n Sear

    Kijk eens naar inkbird. redelijk goedkoop en  werkt zeer goed. ik heb de ibt-6x (was op korting in de duitse amazon op het moment van aankoop.)
  8. C

    Eerste sparerib sessie op Weber MT GBS 57!

    Yes, rond 18 uur was het eten klaar! Enja, echt tevreden van de master touch.
  9. C

    Eerste sparerib sessie op Weber MT GBS 57!

    Haha, was echt teveel voor 2 personen. Anders hadden de beestjes idd toch pech gehad!
  10. C

    Texsas beef ribs

    Ziet er echt goed uit, dit ga ik zeker ook eens maken!
  11. C

    Eerste sparerib sessie op Weber MT GBS 57!

    En het zit er alweer op, de ribben waren echt super! (niet alleen mijn woorden, ook die van het vrouwtje :) ) Eerst de ribben 3 uur gerookt op appel, daarna ingepakt met bruine suiker en boter. Na 2 uur te stomen terug uit de verpakking gehaald en wat zagen ze er al lekker uit: Toen was het...
  12. C

    Eerste sparerib sessie op Weber MT GBS 57!

    En we zijn vertrokken! Ik ga ze inderdaad maken via  de 3-2-1 methode, om 12 uur was de Q warm en zijn ze er op gegaan dus rond 18 - 18:30 zijn ze klaar. Eerst en vooral de Q klaar gemaakt voor indirect te bakken: derna ook nog even 2 klinkers er in gelegd en de bakjes gevuld met kokend...
  13. C

    Eerste sparerib sessie op Weber MT GBS 57!

    korte update, de ribben net in de rub gezet voor morgenmiddag te beginnen roken: @Noskos, dat had ik idd ook gelezen. Volgende keer mss eens proberen! Mvg, Chaker
Terug
Bovenaan Onderaan