Beef en Steak

Recente inhoud door Bram1981

  1. B

    Charcuterie... een nieuwe wereld!

    Ha Sander, ik heb wel enig idee. Het is een leefkelder met aparte ruimten, waaronder ook een ruimte met sauna en douche. Er staat een ontvochtiger. Die zit meestal zo rond de 70% RV, echter die staat in de ruimte naast de “droogkamer”. Daar zal de RV wat hoger liggen. Lastige is dat er dus ook...
  2. B

    Charcuterie... een nieuwe wereld!

    Vandaag de eerste coppa ook uit de kelder gehaald. Ruime leefkelder waar een ontvochtiger in staat om het ook prettig te houden om te leven. Temperatuur in de winter circa 15 graden wanneer we niet verwarmen. Binnen een maand naar 1/3 gewichtverlies. Na portioneren in twee stukken toch nog het...
  3. B

    Kalkoen nat pekelen (wet brine)

    Plus 1. Wat een vraag.
  4. B

    Ervaring Ofyr.

    Hier ook een Ofyr. Bewust 100, makkelijker te verdelen in zones. Rook vind ik persoonlijk wel mee vallen, maar heb dan ook goed droog hout. Wel eens dat je hem niet even aansteekt voor twee hamburgers. Wij koken graag voor meerdere mensen/gezinnen. Brazilian ring met spiesen echt geweldig. Boven...
  5. B

    Brisket, waar haal ik de beste prijs/kwaliteit vandaan?

    Gradaties in kwaliteit vlees. Maw hoeveelheid intramusculair vet, hard vet, etc. Wholepacker is flat en point. Flat magere stuk, point vettere stuk. Wel vreemd dat ze dat niet konden vertellen.
  6. B

    Brisket, waar haal ik de beste prijs/kwaliteit vandaan?

    Dan vermoed ik dat ze de vraag niet helemaal begrepen hebben. Kijk maar op de website.
  7. B

    Brisket, waar haal ik de beste prijs/kwaliteit vandaan?

    Jouw vraag gaat over de USA angus brisket, ik heb het over de Canada. Die bieden ze ook aan.
  8. B

    Brisket, waar haal ik de beste prijs/kwaliteit vandaan?

    Dit is niet helemaal waar. Dat geldt misschien voor de reguliere. De angus heritage Canada is AA of prime. Heb hem laatst gehad, prachtig stuk vlees.
  9. B

    Foodloods smokers festival 25-26 sept

    Denk dat je niet op tijd gaat zijn… 😜
  10. B

    The Ultimate "not my average" breakfast burger

    Fantastisch. Die gaan we hier ook eens maken. Break jij altijd jouw fast met bier?
  11. B

    Deep fried onions

    Zien er heerlijk uit. Dit is wel solliciteren naar derdegraads brandwonden, inderdaad…
  12. B

    3.2.1 ribben met wedges en maiskolven

    Ziet er mooi uit Zzjon. Klimaatkast wel wat leeg… Vraagje, heb je afzuiging onder je overkapping voor het roken?
  13. B

    Gerookte Camembert met walnoten, honing en gedroogde cranberries

    Lekker Peter, fan van kaas hier. Laat maar komen.
  14. B

    Ajam Rendang (Smoor van Kip)

    Lekker Rick, ga ik ook eens maken.
Terug
Bovenaan Onderaan