Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Perfect Klaas hij is perfect op temp gebleven. De besproken instelling terug gebracht naar 90%. De schommelingen waren niet groter dan 5 + en 5-. Ingestelde temp op 100 C.
Jedokus, die bakken, difuser worden gebruikt om zo min mogelijk temperatuur pieken te krijgen. Ik gebruik daarvoor twee terracotta
schalen gewikkeld in alufolie. De UDS ziet er goed uit.
Waarom wil je dit zo graag. Het ziet er gelikt uit, ben ik met je eens, maar het voordeel zie ik niet zo. Ik heb aan de binnenzijde van de deksel een haak van drie euro, daarmee hang je deksel zo aan de rand en heb je jouw handen vrij.
Ik ga dit weekend de terracotta buffer testen. Ik ben even drie weken niet aan de smoker gezeten. ;). De binnenmaat van de ton is 58/59 cm, als onderrooster heb ik het goedkope Cadac rooster van 57 cm gebruikt, ongeveer een cm of 10 van de buffer af. Ik ga er vanuit dat dit perfect moet werken...
Ik haal bij de slager kalfsgehakt met een vetgehalte rond de 20%. Koud de ballen draaien, persoonlijk vind ik 175 gram prima. Dan de burgers persen en weer koelen. Dan kan je vlak van te voren een rub erover strooien naar keuze. Dan 1 kant grillen, flippen en insmeren met BBQ saus en afgrillen...
Ik heb hem gekocht van Klaas en ben zeer tevreden over de Qmaster. Hij heeft meer instellingen dan ik op dit moment denk nodig te hebben.
Ik heb er zelf een statief van BBQ guru aan gemaakt. Zo kan jij hem perfect bevestigen.
Hier is draadje hoe dit kan...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.