BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door bmateijsen

  1. B

    Sambal voor de peper fans onder ons

    Wanneer je iets fermenteert en zout gebruikt voor de 'houdbaarheid', dan wordt het product ook echt houdbaar voor langere tijd. Maar, als je 1,5 tot 2% aanhoudt dan is het prima. Ook sambal kan te zout zijn... of te weinig zout hebben... Het is en blijft een smaak maker.
  2. B

    Sambal voor de peper fans onder ons

    Leuk! Thanks. Ik zie zout er niet in gram bij staan. Hoe ga je uit van de juiste hoeveelheid zout? Gebruik je een percentage? 1,5 - 2%? Groet, Bjorn
  3. B

    Prosciutto van wilde gans

    Die schwarzwalder is heel fraai, die prosciutto van gans, is te sterk gedroogd...
  4. B

    Smoked pepper paste...

    Als je een betere omschrijving/ recept zoekt van deze pepper paste, zie http://drippyegg.com/2015/05/07/bar-tartine-pepper-pastes/
  5. B

    Lowland smokers dessert EK 2012

    Leuk recept! Ga ik zeker eens maken!
  6. B

    Prosciutto van wilde gans

    Wilde gans is erg actief, dus wel wat meer vet onder het vel, maar ook een slankere filet, schat ik....
  7. B

    Vandaag weer eens brood en zachte bolletjes gebakken.

    Leuk! De koepel lijkt iets te warm te zijn geweest bij het brood wat je hebt gebakken. Als ik kijk, dan lijkt het alsof de zachte broodjes nog niet volledig gerezen waren. Maar heel goed is dat niet te zien op de foto.... Smaken zal het zeker!
  8. B

    Smoked pepper paste...

    Als je toch ruimte over hebt op het rooster, dan kan je hem maar beter benutten is mijn mening ;).
  9. B

    Smoked pepper paste...

    Welkom! Hoewel ik ook nog niet zo lang lid ben ;). Hou ons maar op de hoogte van de progressie van de oogst ;)
  10. B

    Curry worst saus

    De basis van curry saus is gewoon curry van Hela... Daarnaast wordt deze in duitsland heel vaak afgemaakt, met kerrie, paprikapoeder, e.d..
  11. B

    Prosciutto van wilde gans

    Waarschijnlijk te snel gedroogd? Via de methode die ik hierboven heb gedaan, duurde het uiteindelijk 12 weken.
  12. B

    Voorstellen.... ook wel bekend als houtoven_bakker

    Als je mijn instagram volgt, dan krijg je eigenlijk alles wat een beetje interessant is ;). Vragen stellen mag altijd! Maar ook ik hou mij vaak aan recepten van diverse boeken. (Hamelman, Tartine, etc) en ook van websites waarvan ik weet dat het correcte informatie is. (weekendbakery)
  13. B

    BBQ voor 80 man

    Gaaf die prime-rib!
Terug
Bovenaan Onderaan