Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
BBQguru.nl moest een keuze maken want een week later staan we in Las Vegas voor de World Food Championship, de Tony Stone contest was een qualifer. Dus ene helft van het team gaat naar de Jack samen met Dennis, Frits, Willem en Pieter. Ik denk een sterkte bezetting.
Vanuit ons basis kamp ;) in...
Gisteren bevestigd gekregen, de Grand Champion van de Tony Stone contest ( mit de GC een Europees team is) krijgt ook een uitnodiging van de American Royal voor de International division. De Tony Stone contest voldoet aan de gestelde criteria van de organisatie.
@Alabama je zal een stuk theorie van de cooking class volgen, dit om te begrijpen wat de teams doen met het vlees welke je gaat jureren. Je ziet ook dat veel BBQteams een jurycursus volgen om te begrijpen van de jury doet en voor een Master Judge moet je ook mee hebben gekookt tijdens een...
@Jord, het is een KCBS wedstrijd dus van toepassing zijn de regels KCBS, deze zijn overigens te downloaden van de site. Bij de Jack krijg je als internationaal team ook het vlees maar het staat je vrij om je eigen vlees in te kopen.
Dat hebben wij ook gedaan, overigens begeleiden wij ook het...
het is officieel de Tony Stone Low & Slow BBQ competition is KCBS erkend en we staan op de kalender van de KCBS.
http://www.kcbs.us/events.php?year=2012&month=4&id=3318
Jan, mooi verslag en mooie foto''s, brengt weer mooie herinneringen naar boven. Tof dat we weer als buren bij elkaar stonden en voor de gezelligheid at the Jack & Nashville. En natuurlijk gefeliciteerd met jullie super dessert, was voor ons een winner.
Dat klopt, je bent van harte welkom hoor maar voor je certificatie is het niet nodig. Wellicht kunnen we voor degene die de cursus al gedaan hebben wat meer know how erin stoppen bv van de master judge of table captain cursus
gr Harry
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.