Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Op naar het volgende stickertje, een eerste keer beer can chicken. Wat later op de avond begonnen dus het was al donker, goede verlichting staat nog op het to-do lijstje voor de buitenkeuken, dus de foto's zijn wat slechter dan gehoopt. Om de een of andere reden vergeet ik altijd genoeg foto's...
Thanks! Ik denk dat ik ook wat ongeduldig ben geweest qua alles op temperatuur laten komen en gewoon te laat ben geweest met de schuiven verder dicht doet. Ik ga eens kijken wat andere kolen voor mij doen :)
Voor wat betreft de kolen zit ik dan goed. Deze gebruik ik al.
Wel merk ik dat de Bastard large lastiger werkt (voor mij dan) dan de GrillGuru compact. Ik kan ook nog niet wennen aan de topvent die er af moet Thanks voor je tips!
Afgelopen weekend de redelijk nieuwe bastard large voor het eerst gebruikt om een low en slow sessie op te doen.
Eerst langs Beimer in Enschede gereden om de vleesvoorraad aan te vullen, waaronder een stuk procureur.
Het recept dat ik gevold heb is die van NOSKOS, de wedstrijd pulled pork. En...
Hier ook nog wel wat ruzie qua temperatuur met mijn nieuwe bastaard large. Precision top er af laten tijdens opwarmen heeft al wel wat verbetering gebracht maar het blijft wennen ten opzichte van de grill guru compact die ik hiervoor had
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.