Beef en Steak

Recente inhoud door BasB

  1. BasB

    Texas Turkey

    Exact wat wij vandaag hebben gedaan 😁
  2. BasB

    Texas Turkey

    Dank je wel! Gelukkig niet, ik heb nog wat meer plakken afgesneden 😁
  3. BasB

    Texas Turkey

    Enkele weken geleden was ik bij de Makro, waar ze wat kalkoenfilet in de uitverkoop hoek hadden liggen. Niet eerder heb ik dat klaargemaakt dus het leek me leuk om dat eens te proberen. Deze week was het zover, vrijdagochtend heb ik de kalkoen uit de vriezer gehaald om in de koelkast te...
  4. BasB

    Oosterse varkenshaasjes

    Ziet er goed uit 👍 Goed recept ook, ga ik ook een keer maken 😃
  5. BasB

    Ossenhaas met knoflookjus (de verlate/korte versie)

    Van harte gefeliciteerd! Veel geluk en gezondheid toegewenst 👍 Maaltijd ziet er goed uit 😉
  6. BasB

    Tenneker Comet TC-4

    De KJ classic 1 heeft wel degelijk een level systeem (divide and conquer) 😉. Heb hem zelf en maak hier veelvuldig gebruik van 😁
  7. BasB

    Chicken burnt ends

    Vandaag heb ik chicken burnt ends gemaakt als snack voor de verjaardag van mijn zoon. Hiervoor heb ik het recept van Pitmaster X als basis gebruikt (zie: https://pitmasterx.com/recipe/347/smoked-chicken-burnt-ends). Het roken heb ik 1,5 uur gedaan ipv 1 uur en 45 minuten. Daarnaast heb ik de...
  8. BasB

    Pulled Chicken Shoarma

    Dank je wel! Ik heb deze mix gebruikt: https://pitmasterx.com/recipe/123/deli-bbq-rub Zelf doe ik er altijd wat minder zout in dan in het recept staat en in dit geval heb ik het mosterdpoeder weggelaten (want dat had ik niet in huis 😅).
  9. BasB

    Pulled Chicken Shoarma

    Vandaag heb ik pulled chicken gemaakt. Gisteren begonnen met de voorbereidingen. Gestart met het wegsnijden van overtolleig vet en daarna heb ik de kippendij voorzien van een shoarma rub (recept van Pitmaster X). Vandaag de barbecue klaargemaakt voor indirecte bereiding op 150 graden. Hierna...
  10. BasB

    3D Eind nerf blok snijplank

    Ziet er echt fantastisch uit!
  11. BasB

    Pulled pork

    Vandaag weer eens pulled pork gemaakt. Gisteren gestart met de voorbereiding. het vlees heb ik dit keer voorzien van de pitmaster x pork rub (ipv de classic). Vanochtend rond 8.00 uur de barbecue aangestoken en naar een temperatuur van 120 graden gebracht. Hierna het vlees laten roken met een...
  12. BasB

    Babi pangang buikspek

    Babi pangang staat hier nog op de to-do-list. Ziet er goed uit :)
  13. BasB

    Magro con tomate

    Dat denk ik ook. Vanavond heb ik pasta gemaakt van de restjes. Het vlees smaakte nu een stuk beter.
  14. BasB

    Magro con tomate

    Tijdens de meivakantie zijn we in Spanje geweest. Daar heb ik destijds Magro con tomate gegeten, wat ik erg lekker vond. sinds die tijd wilde ik het graag een keer klaarmaken, wat ik vandaag heb gedaan. Als basis heb ik dit recept gebruikt...
  15. BasB

    Vakantieverslag

    Na vandaag zit de vakantie er helaas weer op. Gedurende de vakantie heb ik verschillende keren gebarbecued. Hieronder wat foto's van: - Secreto Iberico - Garnalen - Picanha - Pullen pork - Burned ends
Terug
Bovenaan Onderaan