Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Dat klopt, we kijken de filmpjes van hem regelmatig π
Door mijn kinderen wordt hij altijd 'De meneer met de diertjes' genoemd π
Vooralsnog ben ik heel blij met het mes.
Snijdt erg prettig π
Vandaag voor het eerst Tomahawk gemaakt.
Vanochtend gestart met het vlees uit de vriezer halen.
Rond half 4 heb ik de barbecue aangestoken om deze op te laten lopen naar een temperatuur van zo'n 120 graden.
Om 16.00 uur heb ik de Tomahawk op de barbecue gelegd.
Rond 17.30 had het vlees een...
Vandaag varkenshaas sate gemaakt.
Vanochtend heb ik de varkenshaas in stukken gesneden en in de marinade gezet.
Het recept:
- 5 eetlepels ketjap
- 2 eetlepels soja saus
- 1,5 eetlepels honing
- 1 theelepel knoflook puree
- 1,5 theelepel sambal oelek
- sap van 1 citroen
Vanmiddag de barbecue...
Enkele weken geleden was ik bij de Makro, waar ze wat kalkoenfilet in de uitverkoop hoek hadden liggen.
Niet eerder heb ik dat klaargemaakt dus het leek me leuk om dat eens te proberen.
Deze week was het zover, vrijdagochtend heb ik de kalkoen uit de vriezer gehaald om in de koelkast te...
Vandaag heb ik chicken burnt ends gemaakt als snack voor de verjaardag van mijn zoon.
Hiervoor heb ik het recept van Pitmaster X als basis gebruikt (zie: https://pitmasterx.com/recipe/347/smoked-chicken-burnt-ends).
Het roken heb ik 1,5 uur gedaan ipv 1 uur en 45 minuten.
Daarnaast heb ik de...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.