Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vandaag heb ik chicken burnt ends gemaakt als snack voor de verjaardag van mijn zoon.
Hiervoor heb ik het recept van Pitmaster X als basis gebruikt (zie: https://pitmasterx.com/recipe/347/smoked-chicken-burnt-ends).
Het roken heb ik 1,5 uur gedaan ipv 1 uur en 45 minuten.
Daarnaast heb ik de...
Dank je wel!
Ik heb deze mix gebruikt:
https://pitmasterx.com/recipe/123/deli-bbq-rub
Zelf doe ik er altijd wat minder zout in dan in het recept staat en in dit geval heb ik het mosterdpoeder weggelaten (want dat had ik niet in huis 😅).
Vandaag heb ik pulled chicken gemaakt.
Gisteren begonnen met de voorbereidingen. Gestart met het wegsnijden van overtolleig vet en daarna heb ik de kippendij voorzien van een shoarma rub (recept van Pitmaster X).
Vandaag de barbecue klaargemaakt voor indirecte bereiding op 150 graden. Hierna...
Vandaag weer eens pulled pork gemaakt.
Gisteren gestart met de voorbereiding.
het vlees heb ik dit keer voorzien van de pitmaster x pork rub (ipv de classic).
Vanochtend rond 8.00 uur de barbecue aangestoken en naar een temperatuur van 120 graden gebracht.
Hierna het vlees laten roken met een...
Tijdens de meivakantie zijn we in Spanje geweest.
Daar heb ik destijds Magro con tomate gegeten, wat ik erg lekker vond.
sinds die tijd wilde ik het graag een keer klaarmaken, wat ik vandaag heb gedaan.
Als basis heb ik dit recept gebruikt...
Na vandaag zit de vakantie er helaas weer op.
Gedurende de vakantie heb ik verschillende keren gebarbecued.
Hieronder wat foto's van:
- Secreto Iberico
- Garnalen
- Picanha
- Pullen pork
- Burned ends
Vandaag heb ik een buitenkeuken gemaakt voor de kinderen.
Aanleiding hiervoor was dat het onderstel van een speelgoed barbecue van mijn zoon kapot is gegaan.
Het is gemaakt van vurenhouten planken en balken.
Verder heb ik er een afwasbak in gemaakt en een kraantje.
Ik ben erg blij met het...
Gisteren heb ik bij de Makro een stuk procureur gekocht van 2,4 kg.
Een stuk van 1 kg heb ik in de vriezer gedaan en het andere gedeelte heb ik in plakken van ongeveer 1 cm gesneden en voorzien van de Pitmaster x Gyros rub.
Dit heb ik een dagje in laten trekken en vandaag op de barbecue gelegd...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.