Beef en Steak

Recente inhoud door Bartus Bonfire

  1. Bartus Bonfire

    Begin gemaakt met het maken van gerookt spek.

    Ja Ja, Ik volg het recept uit het Book of Bacon Van Jort Althuizen, Pekelen met kruiden 6 weken in de koelkast en dan 24 uur koud roken.
  2. Bartus Bonfire

    Begin gemaakt met het maken van gerookt spek.

    Mijn eerste project was gerookt bacon. Dat was ook smullen. Heb er een bacon trophy aan overgehouden. :giggle:
  3. Bartus Bonfire

    Begin gemaakt met het maken van gerookt spek.

    Het is een recept uit het Book of Bacon van Jort Althuizen. Het recept voor gerookt spek.
  4. Bartus Bonfire

    Begin gemaakt met het maken van gerookt spek.

    Vandaag 2.7 kg buikspek opgehaald bij mijn slager, ik heb het Book of Bacon van Jort Althuizen gekregen voor de kerst en vond het recept van gerookt spek. De 2.7 kg buikspek hangt nu te drogen aan de keukenkast:sneaky:. Het zoutmengsel staat al klaar om te rubben. Al het zout is...
  5. Bartus Bonfire

    Halloween: Creepy Skull Meatlof

    Helemaal mooi. Een goed voorbeeld van creatief BBQen. :D
  6. Bartus Bonfire

    Hi allemaal, Alphen aan den Rijn is calling!

    Welkom bij het genootschap Ferry, Groetjes uit Leiden. :D
  7. Bartus Bonfire

    Bbq bijeenkomst

    Ziet er leuk en lekker uit. Heb je ook nog ff tijd gehad een hengeltje uit te gooien ? :D
  8. Bartus Bonfire

    Omelet ringen op de Q

    Ziet er lekker uit Peter, veel plezier met je investering. :D
  9. Bartus Bonfire

    Hallo Bart hier.

    Hoi Bart, Welkom bij de club. :D
  10. Bartus Bonfire

    Hallo!

    Welkom bij de club Jasper, Veel plezier met je verjaardags cadeau. :D
  11. Bartus Bonfire

    Runderschenkel (Beef Hammer)

    Zier er perfect uit. Zo zie je maar weer dat tijden altijd indicaties zijn. :D
  12. Bartus Bonfire

    Fotowedstrijd september 2024 - Desserts

    Spice grilled Pineapple. Goedendag, Mijn bijdrage aan de fotowedstrijd van deze maand. Niet de mooiste creatie maar we hebben ervan gesmuld. :D
  13. Bartus Bonfire

    Gebakken Ananas volgens recept van Steven Raichlen

    Een poging gedaan om een recept van Steven Raichlen te maken uit the barbeque bible. " Spiced grilled Pineapple " Een verse ananas gekocht, de rest van de ingrediënten had ik in huis. In plaats van rum heb ik gekozen voor Cognac omdat ik die in huis had ipv rum. Ananas "geslacht" en mooie...
  14. Bartus Bonfire

    Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

    Mooi snijwerk Frits, ben blij voor je dat het nu is gelukt. Hiermee doe je mee voor de eerste prijs in de fotowedstrijd. :D
Terug
Bovenaan Onderaan