Beef en Steak

Recente inhoud door Bart1978

  1. Bart1978

    Schoonmaken RVS koekenpan

    klopt wat Smokie zegt. ik heb 4 de Buyer pannen. Na de eerste hoofdpijn ervaringen waren ze beter ingebrand en wil ik niet meer anders. Mocht er toch eens iets aangebakken zijn, zet ik ze met een klein laagje water terug op het vuur en laat het even 2 minuten koken, dan veeg je alles er zo uit...
  2. Bart1978

    Voorstellen

    Welkom Tress, veel plezier en inspiratie !
  3. Bart1978

    Voorstellen

    welkom Theo! je hebt al een aardige verzameling van de zwarte ketels!
  4. Bart1978

    Kolen voor kamado

    Merijn, misschien snap ik je vraag maar gedeeltelijk. Maar de houtskool van Dammers geeft dezelfde smaken als houtskool van Echt, Bastard of een ander merk. Met je nieuwe kamado zou ik wel wegblijven van de supermarkt kolen en een betere kwaliteit kiezen omdat daar de grootte van de sortering...
  5. Bart1978

    Even voorstellen; Marnix van Gelder

    Welkom bij het genootschap, ook ik ben blij weer een Summit gebruiker te zien!!
  6. Bart1978

    Wholepacker op de Basterd Medium

    wow, prachtig resultaat. Ik hbe 3x geprobeerd een whole packer te maken, maar geen enkele keer echt tevreden geweest met het resultaat. Dat het je de eerste keer gelukt is, is iets om trots op te zijn!!
  7. Bart1978

    Wie ben ik dan!

    Welkom Erik, fijn weer een mede-Weber fan erbij!
  8. Bart1978

    Rookie

    welkom Danny, je kan hier zeker verder leren. veel plzier alvast, en veel inspiratie toegewensd
  9. Bart1978

    Nieuwe aanwinst

    Daar ga je veel plezier van hebben! welkom bij het genootschap
  10. Bart1978

    Beetje Pulled Pork

    Ziet er prachtig en smakelijk uit!!
  11. Bart1978

    Even voorstellen

    Welkom Youri, met kleine kinderen kan een BBQ soms ook als excuus gebruikt worden als er weer een knie open ligt! "ik wil graag helpen, maar ik ben druk met de bbq, ga maar naar mama"
  12. Bart1978

    Even voorstellen, Marco uit Almere

    Welkom Marco, fijn te lezen dat er weer een nieuwe pitmaster is geboren! veel leesplezier hier en we kijken uit naar je eerste foto reportage! mocht je vragen hebben is hier altijd wel iemand beschikbaar om ze voor je te beantwoorden! Dat kan zeker in het begin wel eens helpen.
  13. Bart1978

    Koreaanse beercan chicken.

    het ziet er al fantastisch uit, en al doende leert men! Je bent al lekker bezig.
  14. Bart1978

    XXXL hamburgertje

    Dit weekend eens iets nieuws (voor mij) geprobeerd. Dit omdat een oud filmpje van Ralph de Kok opeens in mijn hoofd omhoog kwam. Een XXXL hamburger dus, gemaakt van: burger: 700gr rundergehakt 1 ei 1 el uienpoeder 1 el knoflook poeder 1,5 el paprikapoeder paneermeel brood: 1 turks brood...
Terug
Bovenaan Onderaan