Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Pulled pork kan je uren warm houden op de aangegeven manier. Inpakken in folie, in een handdoek wikkelen en in de koelbox.
Ik zie op yoeptoep filmpjes waarbij de de pp 5 tot 7 uur laten rusten op deze manier. Mocht het toch afgekoeld zijn, kan je het altijd snel weer opwarmen op de Q
Goede tip. Bij een goede kamado workshop kan je ervaren hoe het is een vragen stellen aan ervaren gebruikers.
Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
Welkom hier. Ik kan je niet adviseren, maar veel plezier (en geluk) met je zoektocht. we horen graag je overwegingen en wensen zodat we wellicht kunen helpen hierbij.
Bij mij wisselt de kleur ook altijd. Ligt meestal aan te weinig rook. Maar de smaak is er niet (veel) minder om!
Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.