Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik begin standaard veel te vroeg. Gaar kijken gaat je nooit lukken. Warm houden is eenvoudig en geeft je ruimte voor een ander gerecht. Tijdens een workshop eens een steak geproefd die al ruim 5 uur in een oven van 60 graden lag (bleek achteraf) was niets op aan te merken. Andersom kan je bij...
Mijn keuze zal altijd de grootste zijn. Je zal nooit problemen met te veel ruimte hebben maar eerder ruimte te weinig als je de FT6 kiest.
En als je hem op je deflectorplate wil zetten zou ik zonder pootjes nemen. Dan komt de warmte beter door en krijg je geen puntbelasting op je steen, dit zou...
Jammer dat het niet gelukt is zoals je bedacht had, maar uiteindelijk leer je van fouten het meeste!
Trek je plan voor volgende keer, gebruik de tips die hier boven staan en volgende keer ga je zeker meer succes hebben.
gelukkig was je vlees nog te redden.
mooi resultaat! mijn (beperkte) ervaring met Gas is juist dat de temperatuur perfect te regelen is. bij mijn barbecook moest ik een klein stukje hout onder het deksel leggen om op de laagste stand met 1 brander laag genoeg te komen om pulled pork te maken. Als ik die instelling eenmaal had, kon...
Die past idd netjes op de WGA. Ik heb het originele rooster in tweeen gedeeld. zo kan ik een gedeelte weglaten om daar kolen te vullen indien nodig. De andere kant gebruik ik om op te garen. Nu ik de foto zie, besef ik me dat het wel weer tijd is om hem uit de stalling te halen en te prepareren...
Hoi Kevin, welkom bij het forum.
Ik heb zelf 2 offsets gehad, het belangrijkste aandachtspunt was bij mij de buren.... Helaas zijn er altijd mensen die de heerlijke rooklucht van goed gedroogd hout niet kunnen waarderen.
Ik heb zelf net een buitenbar gemaakt. Als inspiratie een hele grove instructie van Karwei gebruikt.
https://www.karwei.nl/wooninspiratie/b/diy-houten-tuinbar-maken
Als het skelet eenmaal staat is de rest een kwestie van afwerken. Ik ben er achter dat goed gereedschap een hoop scheelt.
Het...
Het kan ook zeker hoor, maar ik merk dat met de extra pizzasteen erbij de straling van onderaf weg is (mijn eerste paar pulled porcs waren best krokant aan de onderkant) en de temperatuur stabieler door het dempende effect van de steen. ik heb de bloempotjes er tussen staan voor een extra luchtlaag.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.