Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Sander72, scherp gezien!
Deze zijn van de Sligro. Deze manier van uitsnijden is de Koreaanse manier volgens de slager van de Sligro. Ik vroeg dit, omdat ik ze niet zag liggen.
Deze manier van snijden maakt het portioneren (in kleine porties) makkelijker.
Even bavette opgepikt. Ging alvast om lekkers voor vrijdag a.s. dan hebben we visite.
Maar deze bavette lag ineens in mn wagentje.
Door de helft gedaan, en een deel ingevroren voor later.
Minikamado op heet. Aardappeltjes en sla binnen bereid.
Lekker!
Heerlijk, om ook vis van de Q te maken.
Hier is het toch vaak zalm.
Eens een workshop gedaan waar we ook een viskoekje maakten. Aanrader.
On topic: knap gerecht. Mooie vis!
Ik moet nog ff vriendjes worden met het spit wat dat betreft. Zou zeker wel moeten kunnen!
Had de kip ook nog ff laten rusten. Weet niet of t daar nog slap van werd onder de folie.
Bij de slager in de aanbieding. Hele kip gevuld met groenten. Prima voer voor de maandag.
Kon ik de meater ook weer eens gebruiken.
Zon werkte niet echt mee voor een topfoto. Maar het was lekker.
Weer thuis.
Heerlijk... Home sweet home.
Maargoed, kalfentrecotes van de minikamado. Met opbakaardappelen en slamix met slasaus.
Een AVG'tje dus.
Minikamado flink opgestookt.
Margrietschijf haal ik er vaak af als het heet moet. Luchtschuif onder ook vol open.
300+ graden.
Bordje...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.