Beef en Steak

Recente inhoud door baconstrips

  1. baconstrips

    Visite

    Sander72, scherp gezien! Deze zijn van de Sligro. Deze manier van uitsnijden is de Koreaanse manier volgens de slager van de Sligro. Ik vroeg dit, omdat ik ze niet zag liggen. Deze manier van snijden maakt het portioneren (in kleine porties) makkelijker.
  2. baconstrips

    Gerookte kipfilets

    Niet gedaan. Kan natuurlijk wel.
  3. baconstrips

    Visite

    Beziek vandaag. Ff lekker bbqen.
  4. baconstrips

    Gerookte kipfilets

    Noskos recept.
  5. baconstrips

    Bavette

    Even bavette opgepikt. Ging alvast om lekkers voor vrijdag a.s. dan hebben we visite. Maar deze bavette lag ineens in mn wagentje. Door de helft gedaan, en een deel ingevroren voor later. Minikamado op heet. Aardappeltjes en sla binnen bereid. Lekker!
  6. baconstrips

    Geluk zit in simpele dingen

    Geweldig!! Mooie boot ook.
  7. baconstrips

    Vis was in de aanbieding

    Heerlijk, om ook vis van de Q te maken. Hier is het toch vaak zalm. Eens een workshop gedaan waar we ook een viskoekje maakten. Aanrader. On topic: knap gerecht. Mooie vis!
  8. baconstrips

    Beenham

    Ik heb met de hand gesneden. Van een snijmachine is nog lekkerder denk ik. Lekker veel flinterdunne plakjes. Maar met t handje gaat ook best.
  9. baconstrips

    Kip van het spit

    Ik moet nog ff vriendjes worden met het spit wat dat betreft. Zou zeker wel moeten kunnen! Had de kip ook nog ff laten rusten. Weet niet of t daar nog slap van werd onder de folie.
  10. baconstrips

    Kip van het spit

    Kon krokanter....
  11. baconstrips

    Kip van het spit

    Bij de slager in de aanbieding. Hele kip gevuld met groenten. Prima voer voor de maandag. Kon ik de meater ook weer eens gebruiken. Zon werkte niet echt mee voor een topfoto. Maar het was lekker.
  12. baconstrips

    Terug thuis dag 1

    Weer thuis. Heerlijk... Home sweet home. Maargoed, kalfentrecotes van de minikamado. Met opbakaardappelen en slamix met slasaus. Een AVG'tje dus. Minikamado flink opgestookt. Margrietschijf haal ik er vaak af als het heet moet. Luchtschuif onder ook vol open. 300+ graden. Bordje...
  13. baconstrips

    Schimmel in kamado

    Gewoon blijven bbqen. Dan komt er ook geen schimmel in.
  14. baconstrips

    Oesters op de BBQ

    Flinke jongens. Ziet er top uit. Zowel met vinaigrette als met kaas en panko vind ik ze heerlijk. Bubbeltje erbij...
  15. baconstrips

    Zomeravondvakantiegevoel I: Dorade is tomatensaus

    Hahaha, de vis ook nog een hapje brood op. Prachtig gerecht!
Terug
Bovenaan Onderaan