Beef en Steak

Recente inhoud door baconstrips

  1. baconstrips

    Macaroni

    Heerlijk toch, van dat 'schoolkampeten'
  2. baconstrips

    Macaroni

    Vandaag eens pasta van de bbq. Tomaten aanzetten. Gehakt op de pancha en de saus in een mooie pan gemaakt.
  3. baconstrips

    Paollo Asado

    Foto's waren niet zo mooi geworden, het licht van de afzuigkap wird geblokkeerd door de dome van de kamado. Maar lekker was het zeker.
  4. baconstrips

    Paollo Asado

    Paola had hier een lekkere post gedaan, die heb ik ma geaapt vandaag. Pollo Asado, naar recept van @Paola Was lekker!
  5. baconstrips

    Daging smoor

    Ik had het recept gevolgd, maar deze tip neem ik de volgende keer mee!
  6. baconstrips

    Fotowedstrijd november 2025 - Vet Lekker!

    Tnx man, en dat uit de mond van een kok :D. Was leuk om te maken. En weer eens een andere smaak dan het klassieke stoofvlees dat is vaak maak (ook heel lekker!). Leuk om meer rubrieken te verkennen dan H&F en L&S.
  7. baconstrips

    Fotowedstrijd november 2025 - Vet Lekker!

    Vet lekkere stoofpot Hier mijn gooi deze fotowedstrijd, bordje vol kleur: Link: Onderwerp 'Daging smoor' https://www.bbqgenootschap.nl/threads/daging-smoor.38758/
  8. baconstrips

    Daging smoor

    Vandaag lekker vrij. Donderdag, BBQ-dag. Daging smoor op het menu, naar recept van Peter in de rubriek: Nederlandse ovens. Het vlees een nachtje in de rub in de koelkast en vanochtend een uurtje roken op 100 graden. Ff omdraaien. Bij de uien en knoflook ff aanzetten. Daarna om 140 graden op...
  9. baconstrips

    Kamado gedroogde tomaten

    750 gram tomaten
  10. baconstrips

    Kamado gedroogde tomaten

    3 verpakkingen cherrytomaten. Q op 120, 4u lang. 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel grof zeezout 8 takjes tijm geritst. Wel een recept toch?
  11. baconstrips

    Kamado gedroogde tomaten

    Zongedroogde tomaten, maar dan van de Q. Ingredienten: 750 gram cherrytomaten. 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel grof zeezout 8 takjes tijm geritst. Bereiding: BBQ op 120 graden, tomaten, grof zeezout, tijm en geplette knoflook mengen samen met 2 EL. olijfolie. Op de BBQ op 120 graden 4 uur lang.
  12. baconstrips

    Koudgerookte zalm

    Ja, het stukje met de talisker beviel het beste. Met afstand vult mijn leidinggevende hier aan. Geen idee waarom. Mogelijk speelde mee dat we deze als eerste proefden. Ook was dit het staartdeel, En het dunste stuk van de drie. De volgende keer maak ik alleen die variant. Laphroigh, een...
  13. baconstrips

    Koudgerookte zalm

    Voor het eerst zalm koud gerookt. Eerder wel kaas koud gerookt, maar dat is sowieso al voedselveilig. Het voedselveilig maken van de vis met alleen de pekel hield me even tegen. Tot nu dan. Het recept van Ewald gevolgd. Gevarieerd met verschillende borrels: talisker, lapgroiagh en zacapa. Hier...
  14. baconstrips

    Gerookte kipfilet

    Jeetje... toch genoeg inspiratie te vinden hier ;)
Terug
Bovenaan Onderaan