Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Voor mijn verjaardag een halve plancha gekregen van mn liefje. Tijd om die even in te wijden met wat bavette.
Verder mais en friet.
Lekker hoor! En vlug klaar ook.
Nu al zin om heel de winter te blijven bbqen
Ribbels.
Lekker thuiswerkdagje vandaag.
Ribs.
Rub aangelegd met suiker ivm zout.
3 2 1 methode.
Ingepakt met boter, suiker en cola.
Afgelakt met bbqsaus van de foto.
Dat leest heerlijk weg! Mooi verslag, goede foto's en het zal vast heerlijk gesmaakt hebben.
Ik ben ook benieuwd naar je aardappelsalade.
Heb je daar een foto van?
Sander72, scherp gezien!
Deze zijn van de Sligro. Deze manier van uitsnijden is de Koreaanse manier volgens de slager van de Sligro. Ik vroeg dit, omdat ik ze niet zag liggen.
Deze manier van snijden maakt het portioneren (in kleine porties) makkelijker.
Even bavette opgepikt. Ging alvast om lekkers voor vrijdag a.s. dan hebben we visite.
Maar deze bavette lag ineens in mn wagentje.
Door de helft gedaan, en een deel ingevroren voor later.
Minikamado op heet. Aardappeltjes en sla binnen bereid.
Lekker!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.