Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Mijn echte naam is Alfons. Ik ben Echtgenoot, Vader, en sinds 2 jaar verknocht aan BBQ-en. Eigenlijk sinds ik voor het eerst in Portugal (1997) in een Braziliaans Restaurant Picanha rodizio style heb genuttigd. Altijd me afgevraagd waar je dit vlees kunt halen. Nadat ik mijn eerst weber keteltje had aangeschafd en internet zijn intrede had gedaan, was het makkelijker geworden om dit stukje vlees te vinden. Bij de lokale slager! En toen mijn eerste picanha op een webertje gemaakt. En toen was ik verkocht. Een oude maat had ondertussen al zijn green egg, en maakte vaak Pulled Pork. (Nooit van gehoord toen. ) Maar mijn nieuwgierigheid was gewekt. De rest is geschiedenis, en vind het prachtig om veel te leren maken op de kamado. Ik zelf heb een Gril Guru Large. (met vaderdag gekregen. )
Wat heb ik al bereid:
- Picanha Reverse Sear
- Flat iron Steak
- Brisket
- Pulled Pork
Wat staat er nog op de lijst:
- Komplete mooie kip.
- Bavette
- Picanha op de rottiserie. (die moet ik nog aanschaffen.
En ik ben erg nieuwsgierig naar side dishes. Tips zijn welkom!
Grill Guru large
Weber Kettel 58mm met zo'n opvang bakje.
Weber Kettel 48mm
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.