Beef en Steak

Recente inhoud door 2dehans

  1. 2dehans

    Texelse hotdogs met spicy twist

    Dit gaat binnenkort mijn weekend snack worden ben ik bang ;)
  2. 2dehans

    Kip: Griekse Kip met Knoflook, Citroen en aardappeltjes

    vanavond even proberen.. ziet er lekker uit. Schuift meteen 7 man aan tafel dus wordt voor alles keer 2 :rolleyes: kijken of het een beetje past op de Kamado Large maar gelukkig nog een verhoging rek zodat er makkelijk 2 schalen in kunnen. Beetje wok groente erbij en aan tafel met een lekkere la...
  3. 2dehans

    Kerstfeest

    die kalkoen lijkt me wel erg leuk om te doen. omdat hij in een gekruid pekel bad ligt…. Geeft dat volende smaak? Normaal wordt er altijd een lekkere kip rub op de kip gedaan… en zie nu geen kruiden terug komen ? Ff checken 😉
  4. 2dehans

    Pizza perfecie

    Wij zijn thuis ook fan van pizza’s. Die van de bekende ketens komen het huis niet meer in en bij uiteten gaan slaan we de pizza’s nu ook over. De fotos zien er top uit. Zelf maken wij ze met een dubbele pizza steen op de kamado. Werkt prima. Bereiding 4-8 min per pizza. Voordeel lijkt met dat...
  5. 2dehans

    Thermometer

    Het neemt mss een beetje de bbq skills weg en het concept van zelf goed afstellen van je bbq maar mss is dit ook nog een optie https://amzn.eu/d/94VKPb3 Van de week buikspek gemaakt en de omgevingstemp ingevuld, alarm voor interne temp en dit werkt voor mij prima. Ik kan nu ook echt lekker even...
  6. 2dehans

    Leffe blond stoof

    Dat ziet er smakelijk uit zeg! 2 vraagjes.. je DO is direct.. heeft dat voordelen tov indirect ivm aanbakken bodem? En wat is: De uien recidu van de bbq saus er bij.. dat rode ? Ga ik zeker eens proberen! Thxs
  7. 2dehans

    Hoi

    dat wordt BBQ-en met een view! Nice, je kunt zo de vers gevangen vis erop gooien :-)
  8. 2dehans

    Is een rotisserie het waard?

    Fotos zeggen soms meer dan 1000 woorden :-)
  9. 2dehans

    Shortribs

    Deze week ook zelf gemaakt en snap helemaal je enthousiasme! Lekker hoor !!!
  10. 2dehans

    Runder ribsmmmmmmm

    Thxs all en @noskos het was jouw beproefde recept :-) Ik moet zeggen dat iets meer betalen voor een stukje vlees je dit zeker terug proeft.. dat was een goede les voor mij. Er was nog 1 plakje over van gister.. die voor het eten in kleine stukjes gesneden en dat was me toch lekker! Mss nog wel...
  11. 2dehans

    Runder ribsmmmmmmm

    Een tijdje geleden bij mijn groothandel gekeken naar Runder ribs. Mooie deal met de slager. Hij had ze niet meer vers op voorraad en daarom voor de zelfde prijs een mooi stuk grain gemarmerd diepvries stuk mee. Donderdag uit de vriezer en vanmorgen was het er wel tijd voor. Regenachtige zondag...
  12. 2dehans

    Hele succade op kamdo

    Dan komt hier het resultaat…. Ik heb het stappenplan van de bovenstaande website aangehouden. Zilvervlies verwijderd en sukade ingesmeerd met mosterd. Daarbij de kruiden die ik voor een Brisket had gemaakt ruim aangebracht. In keukenfolie en nachtje in de koelkast. Vanmorgen om 07.00 uur uit...
  13. 2dehans

    Hele succade op kamdo

    Check… Grainfed is hij niet. Ik had vorige keer een Brisket bij de Sligro gehaald die niet helemaal lekker was gesneden (zie ander draadje op dit forum). De slager daar gaf me als tip om een Sukade eens low en slow aan een stuk te doen. Met de zoekfunctie vond ik niet zo veel vandaar de vraag...
  14. 2dehans

    Hele succade op kamdo

    Goedemorgen, Weekend mag de bbq weer aan. Ik heb nog een hele succade / lende liggen Die kan ik splitsen voor een flat iron steak maar begreep dat je deze ook in zijn geheel low en slow kunt bereiden Beetje “brisket” style. Iemand ervaring mee of leuk recept ? Thxs for the input
  15. 2dehans

    Vacumeer machine lijkt gelijk maar andere prijs

    Thxs all.. aangezien marmelot al meerdere keren op deze site als fijn bedrijf wordt aangeprezen de keuze laten vallen op de Laica. Voor de 2 tientjes verschil meteen de PZ200 gedaan. Binnenkort maar eens serieus wat gaan proberen. Machine ziet er robuust uit en eerste try out liet zien dat...
Terug
Bovenaan Onderaan