Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Dat ziet er smakelijk uit zeg!
2 vraagjes.. je DO is direct.. heeft dat voordelen tov indirect ivm aanbakken bodem?
En wat is: De uien recidu van de bbq saus er bij.. dat rode ?
Ga ik zeker eens proberen! Thxs
Thxs all en @noskos het was jouw beproefde recept :-)
Ik moet zeggen dat iets meer betalen voor een stukje vlees je dit zeker terug proeft.. dat was een goede les voor mij.
Er was nog 1 plakje over van gister.. die voor het eten in kleine stukjes gesneden en dat was me toch lekker! Mss nog wel...
Een tijdje geleden bij mijn groothandel gekeken naar Runder ribs. Mooie deal met de slager. Hij had ze niet meer vers op voorraad en daarom voor de zelfde prijs een mooi stuk grain gemarmerd diepvries stuk mee.
Donderdag uit de vriezer en vanmorgen was het er wel tijd voor. Regenachtige zondag...
Dan komt hier het resultaat….
Ik heb het stappenplan van de bovenstaande website aangehouden. Zilvervlies verwijderd en sukade ingesmeerd met mosterd. Daarbij de kruiden die ik voor een Brisket had gemaakt ruim aangebracht. In keukenfolie en nachtje in de koelkast.
Vanmorgen om 07.00 uur uit...
Check… Grainfed is hij niet. Ik had vorige keer een Brisket bij de Sligro gehaald die niet helemaal lekker was gesneden (zie ander draadje op dit forum). De slager daar gaf me als tip om een Sukade eens low en slow aan een stuk te doen. Met de zoekfunctie vond ik niet zo veel vandaar de vraag...
Goedemorgen,
Weekend mag de bbq weer aan.
Ik heb nog een hele succade / lende liggen
Die kan ik splitsen voor een flat iron steak maar begreep dat je deze ook in zijn geheel low en slow kunt bereiden
Beetje “brisket” style.
Iemand ervaring mee of leuk recept ?
Thxs for the input
Thxs all.. aangezien marmelot al meerdere keren op deze site als fijn bedrijf wordt aangeprezen de keuze laten vallen op de Laica. Voor de 2 tientjes verschil meteen de PZ200 gedaan. Binnenkort maar eens serieus wat gaan proberen. Machine ziet er robuust uit en eerste try out liet zien dat...
Wartmann WM-1506 is wel een serieus bedrag weer extra :-) Maar mss gebruik je de machine heel veel en is het meer dan waard. Zelf wil iets meer dan doen met restjes verpakken, vlees wat overblijft van een groter gekocht stuk vlees of sneller marineren van vlees.
Ik had gister watharde blokjes harde kaas gesealed… dat ging redelijk snel en super strak om het product. Het geluid wat het maakte viel mij mee. In de review op YT stond veel lawaai… dat had ik dus harder verwacht. Ik had voor 20 euro meer de PZ200 gekocht (de greep leek me wat beter).Die heeft...
Ha grappig.. had in een andere post het verschil tussen de Laica en de Vevor gevraagd. Beiden lijken heel erg op elkaar.
Inmiddels de Laike binnen. Ziet er zeer degelijk uit en voor de fun blokjes kaas gevacumeerd. Dat zit er zeer strak om. En de snij functie is handig.
Maar lange termijn use...
Hi,
Nu heb ik net een vacumeermachine bij Marmelot besteld.
De Laica PZ200 gekozen.. maar zag ook voor 20 euro voordeliger de Lacia pz100.
Die vind ik verdacht veel op de Vevor die in een andere post is genoemd hier op de site.
Laica 169,- en Vevor 80euro….
Iemand bekend wat de verschillen...
Thxs… ga zeker een opmerking maken bij de slager daar… ik heb er nu stukken van 3x3 cm van gemaakt en ga er morgen een lekker potje vlaams stoofvlees met vlaamse frieten bij maken met home made mayo… voor 10 euro de kilo is dit dan een prima alternatief.
Brisket idee gaat naar een volgende x...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.