Beef en Steak

Luie bbq

Paola

Sprokkelaar
Berichten
44
Te moe, geen zin in niks, toch de green aangemaakt en lekker gegrild.
Krietjes met aardappelkruiden van de Jumbo, olie en het wit van een lente ui. Mooie gemengd en laten indirect grillen op 200 graden.
Vlees heb ik wat worst, procureurlapjes en kipspiesjes.
Simpel en lekkerπŸ˜‹
Voor mij hoef geen instabbq post maar gewoon genieten. En dat doet echt goed. Met een koude kiek bijπŸ’ proost🍺
Fijne avond🫢🏼

IMG_9493.jpeg


IMG_9494.jpeg


IMG_9495.jpeg


IMG_9497.jpeg
 
Lekker AVVVG'tje hoor!
 
Lui noemt die dat….. de gemiddelde Nederlander eet slechter als die lui is 🀣

Bis weer lekker bezig geweesπŸ‘ŒπŸ»
 
Even over lui [sic] gesproken: ik zag laatst een video van BGE waarbij de BGE-presentator aangaf dat je het gietijzeren rooster beter aan de achterkant van de Egg kunt plaatsen (bij scharnieren) en het indirecte deel aan de voorkant. β€œWant achterin de Egg wordt het vuur heter, waardoor je makkelijker afgrilt.” Iets met trek enzo. Dus eigenlijk een kwart slag draaien die Eggspander.

Is dit waar? Of gewoon geklets?
 
Terug
Bovenaan Onderaan