Beef en Steak

Pulled Pork... inpakken of niet

Theogg

Tondelzoeker
Berichten
3
Ik ben gewend om pulled pork niet in te pakken. Echter, ga ik morgen 25kg maken.
Ik twijfel om het te gaan inpakken of niet (gezien de tijd), omdat ik het nog nooit gedaan hebt.

Inpakken met butcher paper of alu folie?

Wat zijn de risico's dat het evt fout gaat?

Alvast bedankt
 
Inpakken scheelt veel tijd en geeft ook een goed resultaat, dus waarom zou je het niet doen?
De experts hier bevelen allemaal aluminiumfolie aan, dus dat is in ieder geval een goede optie.

Risico's? Enige wat ik kan bedenken is dat je te ver doorgaat en het snot wordt. Maar zonder folie moet je hem ook in de gaten houden, dus zie ik niet zo gauw gebeuren. Ik weet eigenlijk niet of dit überhaupt wel mis kan gaan.
 
Gewoon inpakken in ALU folie.
Je zal zeker een beter resultaat hebben (anders zou niemand het op wedstrijden doen, maar ze doen het allemaal) en je bereidingstijd is korter.
Butcher paper, leuk om kaddootjes mee in te pakken of boeken te kaften, gewoon in alu folie, tegen eventueel lekken dubbel inpakken
 
Altijd in de alu folie! Ik leg m wel altijd nog ff terug na de folie zodat de korst weer een beetje op kan drogen, is toch altijd lekker die iets crispy stukjes!
 
Ik doe een soort van 3 2 1 methode. Roken, inpakken in Alu en daarna uitpakken en nog een half uurtje terugleggen. De bark wordt dan weer mooi stevig.
 
Los van wat beter gaat zus en zo. Als je het nu wat groter aan moet pakken dan je gewend bent, dat proef ik er iig van, waarom opeens je aanpak veranderen. Maak je beproefde receptuur en probeer later een voor jou nieuwe methode, hoef je jezelf ook nergens druk om te maken 🙂.
 
Terug
Bovenaan Onderaan