Hoi allemaal,
Ik ben Kobe, woonachtig in de regio Antwerpen en al jaren gepassioneerd bezig met BBQ’en. Momenteel grill ik op een klassieke Weber, die ons al heel wat mooie zomeravonden heeft opgeleverd. Toch begint het stilaan te kriebelen om een stapje verder te gaan. Ik twijfel tussen de Weber Summit Kamado en Big Green Egg.
	
		
			
		
		
	
				
			Ik ben Kobe, woonachtig in de regio Antwerpen en al jaren gepassioneerd bezig met BBQ’en. Momenteel grill ik op een klassieke Weber, die ons al heel wat mooie zomeravonden heeft opgeleverd. Toch begint het stilaan te kriebelen om een stapje verder te gaan. Ik twijfel tussen de Weber Summit Kamado en Big Green Egg.
 
	 
			 
			 
 
		 denk dat je vooral moet kijken wat de voor's en tegens zijn.
 denk dat je vooral moet kijken wat de voor's en tegens zijn. 
 
		
 
 
		
 
 
		 heb daarvoor een weber 57 ketel gehad die ik tijdens wind of koelere omstandigheden niet goed stabiel kon houden maar dat zegt veel meer over mijn beperkte skills van toen dan over de bbq zelf.
 heb daarvoor een weber 57 ketel gehad die ik tijdens wind of koelere omstandigheden niet goed stabiel kon houden maar dat zegt veel meer over mijn beperkte skills van toen dan over de bbq zelf. 
 
		 Dus kan niet vergelijken anders dan wat ervaringen op de Green Egg, KJC en Basterd die ik in de loop van de jaren heb mogen opbouwen.
 Dus kan niet vergelijken anders dan wat ervaringen op de Green Egg, KJC en Basterd die ik in de loop van de jaren heb mogen opbouwen. 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		