Het gevecht van de eeuw aangegrepen om met een paar vrienden eens een poging te doen om brisket te maken.
Om 3.00 de bouillon gemaakt zodat we vlot konden starten om 6.00
Een grain fed brisket van Beef en Steak moet het gaan doen. Na het trimmen de injectienaald er in en vervolgens gerubt.
De bbq opgestookt en hickory rookhout toegevoegd. Nu wachten, wachten en wachten.
Het was een hele zit.... Het resultaat, niet perfect. Maar zeker in de flat een heel smakelijk resultaat. De point was niet zo goed, wat taai. Maar waarschijnlijk gevolg van enorme strugles met de temperatuur in de bbq.
Al met al is de conclusie dat het weer een hele leerzame dag is geweest.
Verstuurd vanaf mijn SM-S921B met Tapatalk
Om 3.00 de bouillon gemaakt zodat we vlot konden starten om 6.00
Een grain fed brisket van Beef en Steak moet het gaan doen. Na het trimmen de injectienaald er in en vervolgens gerubt.
De bbq opgestookt en hickory rookhout toegevoegd. Nu wachten, wachten en wachten.
Het was een hele zit.... Het resultaat, niet perfect. Maar zeker in de flat een heel smakelijk resultaat. De point was niet zo goed, wat taai. Maar waarschijnlijk gevolg van enorme strugles met de temperatuur in de bbq.
Al met al is de conclusie dat het weer een hele leerzame dag is geweest.




Verstuurd vanaf mijn SM-S921B met Tapatalk






Laatst bewerkt: