Beef en Steak

Aangenaam wij zijn Het BBQ Huis.

het b b q huis

Tondelzoeker
Berichten
14
Aangenaam kennis te maken.
Wij zijn een barbecue speciaalzaak in Vught een dorp onder de rook van Den Bosch.
Ik Jeroen Donkers ben deze winkel vorig jaar begonnen met mijn compagnon Dennis van der Leeden.

Sinds onze opening in augustus vorig jaar zijn wij al flink verder uit gaan breiden. We hebben inmiddels een mooi assortiment met boerderij vlees, een leuke workshop ruimte en nog veel meer.

Zelf zijn we al jaren bezig met barbecue-en en hopen onze passie door te kunnen geven aan onze bezoekers van de winkel.
 
Welkom Jeroen en Dennis!
 
Uiteraard van harte welkom Jeroen!
Wel even een opmerking. Hou wel in de gaten dat dit een forum is voor bbq-enthousiastelingen en geen verkoopkanaal voor bbq-winkels.
(Sorry dat ik even op de stoel van de administrators ga zitten. 😃)
Verder heel veel succes met je zaak en heel veel plezier hier op het forum.
 
Uiteraard van harte welkom Jeroen!
Wel even een opmerking. Hou wel in de gaten dat dit een forum is voor bbq-enthousiastelingen en geen verkoopkanaal voor bbq-winkels.
(Sorry dat ik even op de stoel van de administrators ga zitten. 😃)
Verder heel veel succes met je zaak en heel veel plezier hier op het forum.
Bedankt voor het mededelen. Dit is ons bekend en ook niet ons doel. Wij zijn zelf 24/7 bezig met barbecue-en en daarbij ook altijd opzoek naar nieuwe ideeën en dergelijke.
 
Welkom bij het genootschap!

Leuk dat jullie van jullie ik neem aan passie je werk hebben gemaakt.
Aangezien we een bbq forum zijn, wat voor bbq heb je {prive}? en wat is je signature dish?
 
Welkom bij het genootschap!

Leuk dat jullie van jullie ik neem aan passie je werk hebben gemaakt.
Aangezien we een bbq forum zijn, wat voor bbq heb je {prive}? en wat is je signature dish?
Zelf heb ik de Monolith avantgarde en een lekkere beefhammer op verschillende wijze bereid beleef ik vaak het meeste plezier aan. Maar verder eigenlijk alles wel Brisket blijft altijd een leuk stuk om te bereiden en weer tot een lekker mals einde te krijgen.
 
Zelf heb ik de Monolith avantgarde en een lekkere beefhammer op verschillende wijze bereid beleef ik vaak het meeste plezier aan. Maar verder eigenlijk alles wel Brisket blijft altijd een leuk stuk om te bereiden en weer tot een lekker mals einde te krijgen.
Leuk! Monolith vind ik echt een mooi merk. Hadde het laatst nog over ergens in een topic dat we vonden dat de monolith nog wat ondergewaardeerd word. Je ziet ze niet zovaak voorbij komen en worden minder vaak benoemd. Maargoed dat was min of meer een gesprek tussen mij en een ander geen idee of die mening breed gedeeld word 😅🤣

Ik vind vaak het mooie maar "simpele" nog het leukste om te delen met vrienden en familie zoals pp, pulled chicken, kip op spit, picanha.
 
Laatst bewerkt:
Leuk! Monolith vind ik echt een mooi merk. Hadde het laatst nog over ergens in een topic dat we vonden dat de monolith nog wat ondergewaardeerd word. Je ziet ze niet zovaak voorbij komen en worden minder vaak benoemd. Maargoed dat was min of meer een gesprek tussen mij en een ander geen idee of die mening breed gedeeld word 😅🤣

Ik vind vaak het mooie maar "simpele" nog het leukste om te delen met vrienden en familie zoals pp, pulled chicken, kip op spit, picanha.
Ja klopt dat merken wij ook heel veel. Maar wel de mensen die er een hebben zijn er altijd over te spreken. Bij ons thuis was het voornamelijk het mat zwarte uiterlijk wat gewaardeerd werd. Ook vindt ik persoonlijk dat Monolith ook wat verder door denkt als het gaat om extra toevoegingen. Ook dit is er bij andere merken ook, alleen voor mijn gevoel nooit zo goed bedacht als door Monolith. Maar dat het bij vele een ondergewaardeerd merk is dat moet ik wel toegeven.

Wat betreft gerechten wij hebben vaak op de zaterdag in het kookatelier de ruimte en tijd om lange gerechten te bereiden. Zodra die er dan klaar zijn gaat het mee naar huis om gezellig met vrienden en familie van te genieten. Laatste keer nog pulled pork gemaakt, geserveerd op een wrap met ingelegde rode ui en guacamole. Was super en toch vrij simpel. Hele kip is ook echt een favoriet van mij en Dennis.
 
Welkom Jeroen en Dennis, veel plezier en inspiratie hier!
 
Hey Jeroen en Dennis, leuk jullie hier ook aan te treffen! Welkom hier bij het genootschap. Ik ben al zo'n dikke 12 jaar lid van het genootschap (sept. 2012) maar de laatste jaren is het er niet meer van gekomen om te posten. Ik ga nu toch eens wat vaker mijn neus naar binnen steken. Uiteraard is er een hele reeks van "oude bekenden" voor mij hier. Ik ken jullie ook persoonlijk en jullie mij ook, maar dan niet als RedFox. :-)
 
Terug
Bovenaan Onderaan