MarcH
Kooltjesharker
- Berichten
- 184
Hi allen,
Even een vraag over het roken van worsten met een csg. Ik ben nu voor het eerst mijn ooit aangeschafte csg aan het testen (geen bekend merk, of zelfs geen merk bekend) op een verder lege wsm. Hoewel hij het lijkt te doen, vind ik dat de rookontwikkeling wat aan de lage kant is. Althans, dat lijkt mij. Als ik het deksel van de wsm open, is er zeker sprake van rookontwikkeling binnenin, alleen kan ik me indenken dat het roken van worsten of eigenlijk wat dan ook op deze manier flink lang duurt. Is dit normaal? Ik heb mot van rookplankje, dus daar zal het niet aan liggen denk ik. Verder heb ik de/het mot niet te strak aangedrukt, lijkt mij. Ik heb de 3 beneden schuiven van de wsm helemaal open staan en de bovenste op de helft.
Graag hoor ik het als ik iets fout doe of te veel (rook) verwacht. Alvast bedankt!
Verstuurd vanaf mijn SM-A346B met Tapatalk
Even een vraag over het roken van worsten met een csg. Ik ben nu voor het eerst mijn ooit aangeschafte csg aan het testen (geen bekend merk, of zelfs geen merk bekend) op een verder lege wsm. Hoewel hij het lijkt te doen, vind ik dat de rookontwikkeling wat aan de lage kant is. Althans, dat lijkt mij. Als ik het deksel van de wsm open, is er zeker sprake van rookontwikkeling binnenin, alleen kan ik me indenken dat het roken van worsten of eigenlijk wat dan ook op deze manier flink lang duurt. Is dit normaal? Ik heb mot van rookplankje, dus daar zal het niet aan liggen denk ik. Verder heb ik de/het mot niet te strak aangedrukt, lijkt mij. Ik heb de 3 beneden schuiven van de wsm helemaal open staan en de bovenste op de helft.
Graag hoor ik het als ik iets fout doe of te veel (rook) verwacht. Alvast bedankt!
Verstuurd vanaf mijn SM-A346B met Tapatalk