- Berichten
- 727
Vandaag voor het eerst een langere run op m'n nieuwe Bastard geprobeerd, Pork Belley burnt Ends voor bij het voetbal.
Ruim twee kilo buikspek zonder zwoerd eerst geportioneerd, een gedeelte overgelaten om, op een later tijdstip Zeeuws spek van te maken.
		
		
	
	
		 
	
Daarna in blokjes van ca. 3x3 cm
		 
	
Rubben in een diepvrieszak
		 
	
Op een grilschaal, vetkant naar beneden
		 
	
daarna met een blokje kersenhout op de Bastard
		 
	
Temperatuur mooi onder controle
		 
	
		 
	
Verder redelijk geprobeerd om volgens de "NosKos-Methode" te werken, dit was het uiteindelijke resultaat na, ca. 5.5 uur ( samen met wat "shotgun shells"
		 
	
Viel mij eerlijk gezegd wat tegen, vond ze te droog en inderdaag enigszins "burnt" Had gedacht dat dit vlees wat vergevingsgezinder zou zijn.
	
		
			
		
		
	
				
			Ruim twee kilo buikspek zonder zwoerd eerst geportioneerd, een gedeelte overgelaten om, op een later tijdstip Zeeuws spek van te maken.
Daarna in blokjes van ca. 3x3 cm
Rubben in een diepvrieszak
Op een grilschaal, vetkant naar beneden
daarna met een blokje kersenhout op de Bastard
Temperatuur mooi onder controle
Verder redelijk geprobeerd om volgens de "NosKos-Methode" te werken, dit was het uiteindelijke resultaat na, ca. 5.5 uur ( samen met wat "shotgun shells"
Viel mij eerlijk gezegd wat tegen, vond ze te droog en inderdaag enigszins "burnt" Had gedacht dat dit vlees wat vergevingsgezinder zou zijn.

			
				Laatst bewerkt: 
			
		
	
								
								
									
	
		
			
		
		
	
	
		
			
		
	
	
		
			
		
		
	
								
							
							 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		