- Berichten
- 1.324
Het was weer eens zover, de vraag naar pulled pork was groter als normaal.
Tijd voor een roostertje vol
Geinjecteerd met een mix van appelsap, appelcider, honing, worchestersaus, uiengranulaat.
PP rub gebruikt van Van Beekum.
Dagje van tevoren alles voorbereid.
Na het wegsnijden van het vet, en injecteren kwam ik uit op 10.8kg
( uitgekomen op 7.6kg netto, daarna nog wat opgevangen vocht bijgevoegd )
07:15 Q aan, 5 uur indirect op 121 graden na 5 uur een laag saus erover.
Best een gekloot met een extra verdieping maar ach
14:15 ingepakt.
Om 16:00 melde het eerste varkentje zich! ik ben klaar om te rusten, de 2de om half 5, de 3rde om kwart over 6 de 4de om iets voor half 7.
Zo zie je maar elk stuk vlees is anders overigens waren de bovenste als eerste klaar
lekker hoog in de Q en nee je raakt niet je dome thermometer die vraag kreeg ik de vorige keer ook al.
Het past allemaal net, beetje met beleid maar het gaat wel.
Porkies commandocentrum er liggen er 4 aan het snoer.
Effe spieke
Effe Pina coladatje ertussendoor gewoon omdat het kan.
effe wat voorraad wegsmikkele op een turks brood met zelfgemaakte coleslaw en de heerlijke blues hogs original saus
Morgen lekker nog eten en wat voorraad gemaakt voor de schoonfamilie
Tijd voor een roostertje vol

Geinjecteerd met een mix van appelsap, appelcider, honing, worchestersaus, uiengranulaat.
PP rub gebruikt van Van Beekum.
Dagje van tevoren alles voorbereid.
Na het wegsnijden van het vet, en injecteren kwam ik uit op 10.8kg
( uitgekomen op 7.6kg netto, daarna nog wat opgevangen vocht bijgevoegd )
07:15 Q aan, 5 uur indirect op 121 graden na 5 uur een laag saus erover.
Best een gekloot met een extra verdieping maar ach

14:15 ingepakt.
Om 16:00 melde het eerste varkentje zich! ik ben klaar om te rusten, de 2de om half 5, de 3rde om kwart over 6 de 4de om iets voor half 7.
Zo zie je maar elk stuk vlees is anders overigens waren de bovenste als eerste klaar

Het past allemaal net, beetje met beleid maar het gaat wel.
Porkies commandocentrum er liggen er 4 aan het snoer.
Effe spieke
Effe Pina coladatje ertussendoor gewoon omdat het kan.
effe wat voorraad wegsmikkele op een turks brood met zelfgemaakte coleslaw en de heerlijke blues hogs original saus

Morgen lekker nog eten en wat voorraad gemaakt voor de schoonfamilie
Laatst bewerkt: