- Berichten
- 82
Al wel over gehoord maar nog nooit echt gezien of gemaakt.
Erg leuk om te maken.
Je kan er eigen groente in doen wat je wilt. Ik heb een gele en een rode paprika, 2 uien en 2 teentje knoflook.
Ongeveer 600 gr kippendij, had achteraf wel iets meer mogen zijn, twee pakjes ontbijtspek.
BBQ rub en Noskos BBQ saus.
Het duurde wel langer dan verwacht voordat de kerntemperatuur bereikt was(3.5 uur) maar evengoed smaakte hij heerlijk.
Erg leuk om te maken.
Je kan er eigen groente in doen wat je wilt. Ik heb een gele en een rode paprika, 2 uien en 2 teentje knoflook.
Ongeveer 600 gr kippendij, had achteraf wel iets meer mogen zijn, twee pakjes ontbijtspek.
BBQ rub en Noskos BBQ saus.
Het duurde wel langer dan verwacht voordat de kerntemperatuur bereikt was(3.5 uur) maar evengoed smaakte hij heerlijk.