- Berichten
- 577
Beste mensen van het goede leven,
Aangezien de maand april langzaam weer richting het einde gaat, werd het maar eens tijd om aan mijn eigen onderwerp van de fotowedstrijd mee te doen.
Hier worden met enige regelmaat pizza's gemaakt (het was alweer een tijdje geleden), omdat bijna iedereen het heerlijk vindt en je aardig wat kanten op kan qua toppings.
Vandaag besloten om voor onze all time favorite te gaan: Pizza al tartufo.
Uiteraard beginnen met het deeg.
Ik heb deze niet zelf gemaakt aangezien ik weinig tijd had.
De deegbollen gister in de koelkast laten ontdooien en vervolgens vandaag op kamertemperstuur laten komen.
De ingrediënten die ik heb gebruikt, zijn in onderstaande afbeelding te zien.
Vervolgens starten met de bodem
Daarna de saus en mozzarella
De pizzasteen was zo langzamerhand warm genoeg (280 graden) dus hoppa.. in de Joe met die schijf!
Toen de pizza eenmaal klaar was, snel naar binnen gehaald, want het ging voor de verandering weer eens regenen/ hagelen (HELEMAAL KLAAR MET DAT KUT WEER).
De pizza afgemaakt met prosciutto crudo, rucola, vlokken Parmezaanse kaas en natuurlijk witte truffel olie.
Mamma mia! Deze pizza is niet voor niets onze favoriet. Ze waren erg goed gelukt.
Volgende keer wel weer zelf deeg maken, want dat is toch nog lekkerder.
Fijn weekend nog allemaal

Aangezien de maand april langzaam weer richting het einde gaat, werd het maar eens tijd om aan mijn eigen onderwerp van de fotowedstrijd mee te doen.
Hier worden met enige regelmaat pizza's gemaakt (het was alweer een tijdje geleden), omdat bijna iedereen het heerlijk vindt en je aardig wat kanten op kan qua toppings.
Vandaag besloten om voor onze all time favorite te gaan: Pizza al tartufo.
Uiteraard beginnen met het deeg.
Ik heb deze niet zelf gemaakt aangezien ik weinig tijd had.
De deegbollen gister in de koelkast laten ontdooien en vervolgens vandaag op kamertemperstuur laten komen.
De ingrediënten die ik heb gebruikt, zijn in onderstaande afbeelding te zien.
Vervolgens starten met de bodem
Daarna de saus en mozzarella
De pizzasteen was zo langzamerhand warm genoeg (280 graden) dus hoppa.. in de Joe met die schijf!
Toen de pizza eenmaal klaar was, snel naar binnen gehaald, want het ging voor de verandering weer eens regenen/ hagelen (HELEMAAL KLAAR MET DAT KUT WEER).
De pizza afgemaakt met prosciutto crudo, rucola, vlokken Parmezaanse kaas en natuurlijk witte truffel olie.
Mamma mia! Deze pizza is niet voor niets onze favoriet. Ze waren erg goed gelukt.
Volgende keer wel weer zelf deeg maken, want dat is toch nog lekkerder.
Fijn weekend nog allemaal

