- Berichten
- 450
Mede vleesgenoten, Paar weken geleden bij ranzijn Alkmaar een flat rib gekocht.
Ze hebben daar van lokale boeren diverse mooie stukken vlees en we waren er toch dus een flat rib mee genomen.
Maar nu!…..
Ik was dus echt in de veronderstelling dat hier altijd botten in zitten???
Maar bij de mijne ver te zoeken
Meer mensen die hier mee te maken hebben gehad of heb ik nou weer iets aparts of doms gedaan?
Maak hier een draadje van tot morgen ivm m’n vraag nu.
Inmiddels overtollig vet weg gesneden,vlies zat er al niet op.
M’n rub bestaat aan zeezout,peper korrels,ui en knoflook poeder.
Dit in de vijzel tot een poeder gemalen en daarna alles is de folie om een nachtje smaak op te nemen
Ze hebben daar van lokale boeren diverse mooie stukken vlees en we waren er toch dus een flat rib mee genomen.
Maar nu!…..
Ik was dus echt in de veronderstelling dat hier altijd botten in zitten???
Maar bij de mijne ver te zoeken
Meer mensen die hier mee te maken hebben gehad of heb ik nou weer iets aparts of doms gedaan?
Maak hier een draadje van tot morgen ivm m’n vraag nu.
Inmiddels overtollig vet weg gesneden,vlies zat er al niet op.
M’n rub bestaat aan zeezout,peper korrels,ui en knoflook poeder.
Dit in de vijzel tot een poeder gemalen en daarna alles is de folie om een nachtje smaak op te nemen