- Berichten
- 548
Had nog eens zin in ribben. Buikribben van 1.7kg gekocht, ingerubd met Barbecoa kruiden. 3 chunks rookhout erbij. Afgelakt met mix van bbq saus, boter, honing en whisky.
Waren weer zeer geslaagd.
Nog eens Hasselback aardappelen gemaakt op de wga. Maar helaas net niet gaar genoeg. Ik had 16 kokosbriketten tegen elkaar gestapeld en daar 10 brandende briketten bovenop. Alle schuiven open, maar het duurde te lang vooraleer we aan +180°C zaten. Volgende keer nog enkele brandende briketten direct onder de patatjes plaatsen.
Waren weer zeer geslaagd.
Nog eens Hasselback aardappelen gemaakt op de wga. Maar helaas net niet gaar genoeg. Ik had 16 kokosbriketten tegen elkaar gestapeld en daar 10 brandende briketten bovenop. Alle schuiven open, maar het duurde te lang vooraleer we aan +180°C zaten. Volgende keer nog enkele brandende briketten direct onder de patatjes plaatsen.








