- Berichten
- 82
Wederom weer iets uitproberen aangezien ik de kamado nog niet zo lang heb.
Dit keer echt een low and slow gerecht namelijk pulled pork.
Goed ingelezen (alleen achteraf de tijd onderschat), ingrediënten ingeslagen en uiteraard een goed stuk vlees.
Procureur a 2 kg.
Vanaf donderdag laten ontdooien in de koelkast, zaterdag injecteren met een mengsel van appelsap, appelcider azijn, worcestersaus etc.
Daarna vol inrubben met heerlijke rub.
Zondags rond een uur of 09.30 de bbq aangestoken (best gek de eerste keer met een bakje koffie in de ochtend
)
Om 10.00 het stuk vlees erop gedaan.
Ook ik heb te maken gehad met "the zone" waardoor alles goed verlaat was.
Ik heb geweten dat het low and slow is. Gelukkig zijn de kids net zo blij met een broodje frikandel
.
Na veel geleerd te hebben is er uiteindelijk toch nog heerlijk gegeten met eigen gemaakte coleslaw.
Dit keer echt een low and slow gerecht namelijk pulled pork.
Goed ingelezen (alleen achteraf de tijd onderschat), ingrediënten ingeslagen en uiteraard een goed stuk vlees.
Procureur a 2 kg.
Vanaf donderdag laten ontdooien in de koelkast, zaterdag injecteren met een mengsel van appelsap, appelcider azijn, worcestersaus etc.
Daarna vol inrubben met heerlijke rub.
Zondags rond een uur of 09.30 de bbq aangestoken (best gek de eerste keer met een bakje koffie in de ochtend

Om 10.00 het stuk vlees erop gedaan.
Ook ik heb te maken gehad met "the zone" waardoor alles goed verlaat was.
Ik heb geweten dat het low and slow is. Gelukkig zijn de kids net zo blij met een broodje frikandel

Na veel geleerd te hebben is er uiteindelijk toch nog heerlijk gegeten met eigen gemaakte coleslaw.
Laatst bewerkt: