- Berichten
- 448
In Zaandam hebben we boer Geert en die heeft heerlijke broodjes beenham met brie sla en honing mosterd saus en dat wilde ik bij benadering bereiken.
Gister de beenham ontdooit en die kon op de Q,al zo vaak gedaan dus bekend terrein
Maar ik wilde ook eens zelf het brood maken wat ik nog nooit gedaan heb
Vol goeie moed aan de gang en het deeg gemaakt en daarna kruiden erover zoals Italiaanse kruiden,uienpoeder en oregano
BBQ wat hoger in temp gezet en daar gingen we!
Lag er iets langer op dan wat moest maar het resultaat voor een eerste x was ik aardig tevreden.
Aangezien ik klaar was met de grote brokken vlees op m’n broodje een mooi speeltje gekocht om mooie dunne plakken te snijden nadat de ham enigszins afgekoeld was
En toen t broodje opmaken en heerlijk gegeten.
Super leuk om deeg in een broodje te veranderen en ook een zeer leuke middag er van gehad
Heb nog een brood liggen en die nog tikkie dikker beleggen,word ie nog lekkerder!
Gister de beenham ontdooit en die kon op de Q,al zo vaak gedaan dus bekend terrein
Maar ik wilde ook eens zelf het brood maken wat ik nog nooit gedaan heb
Vol goeie moed aan de gang en het deeg gemaakt en daarna kruiden erover zoals Italiaanse kruiden,uienpoeder en oregano
BBQ wat hoger in temp gezet en daar gingen we!
Lag er iets langer op dan wat moest maar het resultaat voor een eerste x was ik aardig tevreden.
Aangezien ik klaar was met de grote brokken vlees op m’n broodje een mooi speeltje gekocht om mooie dunne plakken te snijden nadat de ham enigszins afgekoeld was
En toen t broodje opmaken en heerlijk gegeten.
Super leuk om deeg in een broodje te veranderen en ook een zeer leuke middag er van gehad

Heb nog een brood liggen en die nog tikkie dikker beleggen,word ie nog lekkerder!