Stroom
Tondelzoeker
- Berichten
- 14
Als beginner probeer ik elke week wel iets te bereiden op mijn kamado. Nu hadden mijn gezinsleden verschillende wensen wat op tafel moest komen. Dus ik begon met gerookte kip op 110C en 2 chunks kersenhout. De hele buurt uitgerookt.
Daarna 2kg kippendijfilets voor pulled chicken op 160C. Ook met een chunk kersen. Best veel gemaakt, zodat we wat over zouden houden voor een andere dag. Maar wat denk je…
En tot slot nog een zalm op cederhoutplankje ook op 160C. Nou ja, de temperatuur schoot wat door naar 200C. Ik kreeg hem moeilijk weer lager, na een middag doorstoken. Iemand een tip voor me, voor de volgende keer?
Alles goed gelukt, al zeg ik het zelf.
Daarna 2kg kippendijfilets voor pulled chicken op 160C. Ook met een chunk kersen. Best veel gemaakt, zodat we wat over zouden houden voor een andere dag. Maar wat denk je…

En tot slot nog een zalm op cederhoutplankje ook op 160C. Nou ja, de temperatuur schoot wat door naar 200C. Ik kreeg hem moeilijk weer lager, na een middag doorstoken. Iemand een tip voor me, voor de volgende keer?
Alles goed gelukt, al zeg ik het zelf.