- Berichten
- 24
Na al een tijdje te hebben meegelezen, heb ik eindelijk een account aangemaakt.
Oflline luister ik naar de naam John en al jaren ben ik degene die het gemiddelde bbq-en in de wijk omhoog weet te brengen. Jarenlang voornamelijk op de Weber 57cm, maar sinds afgelopen jaar ook op de Bastard Large Urban. Daarnaast heb ik in de loop der jaren nog wat andere dingen verzameld waarop/in je vuur kan stoken en eten bereiden. Dit gebeurt tegenwoordig in de buitenkeuken waarin de Bastard en de pizzaoven een vaste plek hebben (Zie Avatar).
Helaas gemerkt bij het uitzoeken van wat foto’s dat het najaar echt te nat was om de bbq aan te zetten. Gelukkig lukt het nu het een beetje droger is al weer een stuk beter.
Oflline luister ik naar de naam John en al jaren ben ik degene die het gemiddelde bbq-en in de wijk omhoog weet te brengen. Jarenlang voornamelijk op de Weber 57cm, maar sinds afgelopen jaar ook op de Bastard Large Urban. Daarnaast heb ik in de loop der jaren nog wat andere dingen verzameld waarop/in je vuur kan stoken en eten bereiden. Dit gebeurt tegenwoordig in de buitenkeuken waarin de Bastard en de pizzaoven een vaste plek hebben (Zie Avatar).
Helaas gemerkt bij het uitzoeken van wat foto’s dat het najaar echt te nat was om de bbq aan te zetten. Gelukkig lukt het nu het een beetje droger is al weer een stuk beter.