- Berichten
- 450
Eens iets anders dan al het vleesgeweld
Na dat ik voor m’n verjaardag een boek van Gino had gekregen eens lekker aan de gang gegaan vanavond.
M’n mooie nieuwe pan op de bbq zodat deze mee kon opwarmen met m’n nieuw te proberen zak kolen.
Beetje knoflook olie samen met wat druppels chillie olie in de pan en daarna de halve ui ringen,oranje en gele paprika en courgette d’r in.
En alles aanstoven tot het een kleurtje kreeg en wat zachter werd.
Vervolgens de tomaten blokjes en halve olijven er in en ook een aantal basilicum blaadjes.
Op smaak gemaakt met pezo
Na tien minuutjes wat indikken vier kuiltjes gemaakt en in elk kuiltje een ei en daarna geraspte kaas over het geheel
En toen kon het proeven beginnen en verdorie wat was t lekker en dat zonder vlees!
Lekker stokbroodje er bij en om te laten zien wat er in zit paar blaadjes basilicum er bovenop.
En wat ik zelf erg gaaf vond was dat t eigeel nog lopend was,dat maakte het voor mij af
Na dat ik voor m’n verjaardag een boek van Gino had gekregen eens lekker aan de gang gegaan vanavond.
M’n mooie nieuwe pan op de bbq zodat deze mee kon opwarmen met m’n nieuw te proberen zak kolen.
Beetje knoflook olie samen met wat druppels chillie olie in de pan en daarna de halve ui ringen,oranje en gele paprika en courgette d’r in.
En alles aanstoven tot het een kleurtje kreeg en wat zachter werd.
Vervolgens de tomaten blokjes en halve olijven er in en ook een aantal basilicum blaadjes.
Op smaak gemaakt met pezo
Na tien minuutjes wat indikken vier kuiltjes gemaakt en in elk kuiltje een ei en daarna geraspte kaas over het geheel
En toen kon het proeven beginnen en verdorie wat was t lekker en dat zonder vlees!
Lekker stokbroodje er bij en om te laten zien wat er in zit paar blaadjes basilicum er bovenop.
En wat ik zelf erg gaaf vond was dat t eigeel nog lopend was,dat maakte het voor mij af