- Berichten
- 577
Vandaag weer eens lekker aan de slag gegaan met een mooi stuk rundvlees. Van de week tijdens black friday die nieuwe draadloze thermometer van inkbird gekocht en die wilde ik testen met een dikke steak.
De steak rub van nasq gebruikt en een paar uur in laten trekken.
In de tussentijd een chimmichuri gemaakt en groene asperges gekruid.
Bbq op 110 met wat eiken hout. Doel ingesteld op 46 graden.
Ondertussen had ik de soapstone al mee op laten warmen. De bbq flink opgestookt om af te grillen.
Bij 54 graden van de bbq afgehaald. Ondertussen zat de zoete aardappelfriet al in de airfryer.
Al met al weer een heerlijk bordje.
De app werkte prima qua kerntemperatuur. De omgevingstemperatuur klopte niet helemaal vond ik. Daarnaast had ik niet goed gelezen dat de case niet verder dan 5 meter van de probe verwijderd mocht zijn. Door mijn fout viel de verbinding een paar keer weg. Beginnersfoutje dus.
Fijn weekend nog allemaal!
De steak rub van nasq gebruikt en een paar uur in laten trekken.
In de tussentijd een chimmichuri gemaakt en groene asperges gekruid.
Bbq op 110 met wat eiken hout. Doel ingesteld op 46 graden.
Ondertussen had ik de soapstone al mee op laten warmen. De bbq flink opgestookt om af te grillen.
Bij 54 graden van de bbq afgehaald. Ondertussen zat de zoete aardappelfriet al in de airfryer.
Al met al weer een heerlijk bordje.
De app werkte prima qua kerntemperatuur. De omgevingstemperatuur klopte niet helemaal vond ik. Daarnaast had ik niet goed gelezen dat de case niet verder dan 5 meter van de probe verwijderd mocht zijn. Door mijn fout viel de verbinding een paar keer weg. Beginnersfoutje dus.
Fijn weekend nog allemaal!
Laatst bewerkt: