- Berichten
- 450
Na een filmpje op YouTube gezien te hebben van een mooie kebab aan de rotisserie vol goede moed aan de gang gegaan.
Het gehakt met Turkse kruiden gemixt en de diverse andere zaken zoals ui en paprika
Bij de Turk een grote ui gehaakt om t geheel zoals in het filmpje mooi op te sluiten.
Bastard op 180 graden en t geheel kon er in,na tien min begon het wat te sissen en dacht dat het wat vet was maar helaas,het was het gehakt wat in de hete lekbak lag.
Na een paar slokken bier en wat gevloek de plancha gepakt om het daar op te rullen.
Maar helaas,ook de roti pannenkoeken waren geen goed idee,scheurde onmiddellijk dus werd een mes en vork dingetje.
Het gaat dus helaas niet altijd zoals je het bedacht hebt
Het gehakt met Turkse kruiden gemixt en de diverse andere zaken zoals ui en paprika
Bij de Turk een grote ui gehaakt om t geheel zoals in het filmpje mooi op te sluiten.
Bastard op 180 graden en t geheel kon er in,na tien min begon het wat te sissen en dacht dat het wat vet was maar helaas,het was het gehakt wat in de hete lekbak lag.
Na een paar slokken bier en wat gevloek de plancha gepakt om het daar op te rullen.
Maar helaas,ook de roti pannenkoeken waren geen goed idee,scheurde onmiddellijk dus werd een mes en vork dingetje.
Het gaat dus helaas niet altijd zoals je het bedacht hebt
