- Berichten
- 769
Maar weer een keer een draadje posten hier 
Vandaag Uruguayaans graangevoerde entrecote gemaakt in de skillet, met daarbij in bouillon gegaarde winterpenen, even gegrild op de BBQ en afgewerkt met honing en tijm. Verder nog hasselback aardappelen met kruiden olie. Ik had de aardappelen (helaas net te kort) voorgegaard in de magnetron. Nu de plaatjes.
Winterpenen uit gemak op het fornuis gegaard:
Aardappelen ingesneden, voorgegaard en met kruiden olie overgoten:
Voorbereiding van het vlees:
Het rooster op, een stuk entrecote eerst aangezien die net wat dikker was:
Even smeren en keren:
Heb geen foto’s van het grillen en glazen van de winterpenen, wel het eindresultaat:

Vandaag Uruguayaans graangevoerde entrecote gemaakt in de skillet, met daarbij in bouillon gegaarde winterpenen, even gegrild op de BBQ en afgewerkt met honing en tijm. Verder nog hasselback aardappelen met kruiden olie. Ik had de aardappelen (helaas net te kort) voorgegaard in de magnetron. Nu de plaatjes.
Winterpenen uit gemak op het fornuis gegaard:
Aardappelen ingesneden, voorgegaard en met kruiden olie overgoten:
Voorbereiding van het vlees:
Het rooster op, een stuk entrecote eerst aangezien die net wat dikker was:
Even smeren en keren:
Heb geen foto’s van het grillen en glazen van de winterpenen, wel het eindresultaat: