- Berichten
- 1.835
Hallo BBQ vrienden,
Afgelopen weekend kwam de familie weer eens bijeen en als dat bij ons gebeurt gaat meestal de BBQ aan. Zo ook afgelopen zaterdag. Ik besloot Grilled Chicken Naan te maken volgens dit recept, maar dan het Naan brood ook zelf te maken uiteraard.
Omdat ik vrijdag al wat tijd had besloot ik die dag eens heerlijk de saus te gaan maken. Gaat weer lekker veel in...
Vervolgens laten we de paprika lekker zwart roosteren
Even in de Blender en we hebben een heerlijke saus, kennelijk een biertje op want die foto is er ineens niet.
Dag 2 was gereserveerd voor het echte werk, allereerst dus het huis in orde maken
Daarna was het eens tijd om de kip lekker te laten marineren
Op de markt had ik vrijdag lekker wat verse groenten gehaald, deze mocht ik lekker dun snijden zodat het later als topping kon dienen. Helaas heb ik niet van die mooie zilveren bakjes die we hier wel eens op het forum langs zien komen, maar plastic bakjes werkt ook.
Toen werd het tijd om me eens met het Naan brood te bemoeien, het recept had ik van deze site . Nadat ik het brood had gekneed en vervolgens een uur had laten rijzen mocht het uitgerold en even op de omgekeerde grill grates loungen. Ik noem de vorm van het brood altijd rustiek, dan kom je overal mee weg ;-)
Kijk hem eens happy worden op die Grill Grates
Het brood kreeg ook lekker een klein likje Knoflookboter voor wat extra smaak, lekker man!
Het laatste dat toen voorbereid mocht worden was de kip zelf. Deze ging ook even lekker op de Weber.
Daar was de buurt heel blij mee...
Dat was het laatste dat we mochten voorbereiden, nog even het broodje opmaken en het was tijd om te eten.
De kinderen vinden dergelijke broodjes altijd al feest, maar nu de rest van de familie ook. Ben bang dat ze binnenkort toch weer een keer op de stoep staan..........
Afgelopen weekend kwam de familie weer eens bijeen en als dat bij ons gebeurt gaat meestal de BBQ aan. Zo ook afgelopen zaterdag. Ik besloot Grilled Chicken Naan te maken volgens dit recept, maar dan het Naan brood ook zelf te maken uiteraard.
Omdat ik vrijdag al wat tijd had besloot ik die dag eens heerlijk de saus te gaan maken. Gaat weer lekker veel in...
Vervolgens laten we de paprika lekker zwart roosteren
Even in de Blender en we hebben een heerlijke saus, kennelijk een biertje op want die foto is er ineens niet.
Dag 2 was gereserveerd voor het echte werk, allereerst dus het huis in orde maken

Op de markt had ik vrijdag lekker wat verse groenten gehaald, deze mocht ik lekker dun snijden zodat het later als topping kon dienen. Helaas heb ik niet van die mooie zilveren bakjes die we hier wel eens op het forum langs zien komen, maar plastic bakjes werkt ook.
Toen werd het tijd om me eens met het Naan brood te bemoeien, het recept had ik van deze site . Nadat ik het brood had gekneed en vervolgens een uur had laten rijzen mocht het uitgerold en even op de omgekeerde grill grates loungen. Ik noem de vorm van het brood altijd rustiek, dan kom je overal mee weg ;-)
Kijk hem eens happy worden op die Grill Grates
Het brood kreeg ook lekker een klein likje Knoflookboter voor wat extra smaak, lekker man!
Het laatste dat toen voorbereid mocht worden was de kip zelf. Deze ging ook even lekker op de Weber.
Daar was de buurt heel blij mee...
Dat was het laatste dat we mochten voorbereiden, nog even het broodje opmaken en het was tijd om te eten.
De kinderen vinden dergelijke broodjes altijd al feest, maar nu de rest van de familie ook. Ben bang dat ze binnenkort toch weer een keer op de stoep staan..........
Laatst bewerkt: