De brisket stond al een poosje op m'n lijstje om een keer te maken, maar zo'n groot stuk vlees krijgen we in ons gezin met jonge kinderen nooit op, mooie gelegenheid voor een mannenavondje
.
Gestart met een mooie zalmzijde van 1,2 kg bereid op Bobby Flay’s manier.
Daarna was het tijd voor de brisket, daar was ik natuurlijk al langer mee bezig.
Ik had een mooie USA brisket Grain Feed whole packer van 4,5 kg van Inamood, geheel volgens de uitleg van Noskos getrimd, geïnjecteerd en bereid.
Hij was echt goed gelukt en viel goed in de smaak. Het point gedeelte vonden we toch wel wat te vet om zo te eten, dus daar nog mooie burnt ends van gemaakt en die smaakte ook heerlijk.
Later op de avond nog een paar rack's spare ribs en chickenwings als finger food.
En we hadden er behoorlijk dorst van gekregen

Al met al een geslaagd en gezellig avondje.

Gestart met een mooie zalmzijde van 1,2 kg bereid op Bobby Flay’s manier.
Daarna was het tijd voor de brisket, daar was ik natuurlijk al langer mee bezig.
Ik had een mooie USA brisket Grain Feed whole packer van 4,5 kg van Inamood, geheel volgens de uitleg van Noskos getrimd, geïnjecteerd en bereid.
Hij was echt goed gelukt en viel goed in de smaak. Het point gedeelte vonden we toch wel wat te vet om zo te eten, dus daar nog mooie burnt ends van gemaakt en die smaakte ook heerlijk.
Later op de avond nog een paar rack's spare ribs en chickenwings als finger food.
En we hadden er behoorlijk dorst van gekregen


Al met al een geslaagd en gezellig avondje.